HTML

Hülyével együtt élni

Van ilyen sztorid? Írd meg: hulyevel(kukac)gmail.com

Friss topikok

Bolondgyanús közszereplőink – Melyikük a leghülyébb? – Szavazz!

2011.02.18. 07:13 :: hulyevel

M.T. monogramot használó olvasónk küldte be ezt a profilunkba (idáig) még nem szereplő "celeblistát" de mivel érdekes, elgondolkodtató és szellemesen megírt, miért ne hoznánk le!? Sőt, kiegészítettük fotókkal, egy kevéske szöveggel és szavazással. Kössz M.T.

A fellistázottak között akad egyszerű, „normális” hülye és olyan is, aki bevallottan pszichés problémákkal kezelteti magát. Mivel többnyire médiamunkásokról,  politikusokról, másokat sem kímélő közszereplőkről van szó, és nem a valós betegségük, hanem a megdöbbentő hülyeségük apropóján foglalkozunk velük, meggyőződésünk, hogy itt a helyük. (Jelen toplista a "hülye" és nem a "buta" versenyzőket gyűjtötte össze, pedig hajaj, mennyi IQ-hiánnyal küzdő celebünk is akad! Igény szerint egy Hungarian Forrest Gump toplistát is összehozunk. ha valamelyik olvasónk megírná, várjuk.  Hulyevel - a szerk.)

A végén pedig titkos szavazás keretein belül meg lehet szavazni a leghülyébbet. A  bolondtoplista "nyertesének" portréja felkerül a kényszerzubbony fölé!

 

a./ Anettka

A trashtelevíziózás, kezdetben pucéran, majd egyre gyakrabban (és egyre kevésbé hiányos) ruhában fellépő, rángó fejjel hadaró, koronázatlan királynője. Tévéje megszűnt, ezért beszélek róla múlt időben. Egyik látványos nagyjelenete az volt, amikor teátrálisan kikérte magának a telefonkagylóba szellentő betelefonáló alpári viselkedését. Amikor dicsérték azok a szerencsétlen pária nézők, akikkel más nem igazán állt volna szóba, akkor viszont a meghatódottságtól elalélva hálálkodott. Egy valamit nem tudott kezelni: a tárgyilagos kritikát. Például egy betelefonáló ezt mondta neki:  Már az önmagában eredmény, hogy évek óta megy a műsora, viszont illene neki valamicskét fejlődni, elsősorban a hadarást logopédussal kezeltetni. Na, ettől teljesen kiakadt. Hebegett-habogott, ötezerrel pislogott, fejet még gyorsabban rángatott.

 

b./ Fábry Sándor

Az altesti humor nagyágyúja, miniszterelnöki fényképek köpködője, a géppuskanyelvű szófosásával saját egóját non-stop hizlaló, vendégeire többnyire fittyet hányó showman. Akik dolgoztak vele, szinte kivétel nélkül azt állítják, hogy szeszélyes hangulatingadozásai alapján valószínűleg orvosi eset. Viszont amikor „normális” napja van, akkor állítólag meglepően kedves, empatikus.

A legújabb, showja rendezőnőjének felmondással fenyegetőző, agyament tahó kalandja innen:

"

"Ha ráérsz, bekaphatnád a faszomat!" – tört elő Fábry Sándorból a kultúra az Esti Showder felvételén. A címzett a műsor rendezője, Kovács Gabriella volt. A stábhoz közeli forrásból úgy tudjuk, hogy a műsorvezető nem először beszélt minősíthetetlen stílusban a szakemberrel – más kérdés, hogy nemcsak neki kellett elviselnie a showman trágár kirohanásait, hanem számos kollégájának is. Most azonban betelt a pohár, a rendező levélben jelezte a producernek, hogy elválnak útjaik.

És egy, Fábry egészséges elmebéli állapotát hozzám hasonlóan megkérdőjelező, Tudorka5 nickű kommentelő véleménye az esetről és emberünkről: "Vegyék már észre hogy egy tikkes idegbeteg ember, tőle mit lehet elvárni...sokszor azt sem tudja hogy hol van."

 "

c./ Havas Henrik

Fábry Havas nélkül olyan, mint a Kakukkfészek McMurphy nélkül. Az egymáshoz földrajzilag is közel lakó két félművelt önfényezőmester egymást fekáliával összekenő csörtéi állandó munícióul szolgálnak a bulvársajtónak. Havas tanár úr felülmúlhatatlan pökhendisége annyira bicskanyitogatóan irritáló, hogy egyeseknek az már egyenesen imponál. Például a Horn-kormány alatti, vagyis közel húsz évvel ezelőtti, öt napig tartó címzetes államtitkári megbízásáról ha összeadnánk, hogy azóta nyilvánosan mennyit beszélt, a teljes ciklusnyi időszak simán összejönne. A bevallottan mániás depresszióval kezelt „független médiaszemélyiség” mint ahogy előszeretettel címkézi magát, olyankor nagyon is normálisan viselkedik, amikor mások őrültségét ecseteli. Blogján parádés stílusban írta le Fábry hisztijét, amikor a helyi zöldséges bácsi kénytelen volt Showder Sanyát felpofozni, mert a zöldséges standjáról az aszfaltra dobálta a neki nem tetsző narancsokat, egyéb déligyümölcsöt.

 

 

d./ Sebeők János

A jobb sorsra érdemes, vasággyal együtt negyvenkilós filosznak a futóbolond félnótás pályára állításában valószínűleg nem kis szerepet játszott, hogy József Attila-díjas költő édesanyja már kiskorától agyonhájpolta. A csodagyereknek szánt magántanuló a Wikipedia szerint 1967-től kezdve publikál (vagyis 9 éves korától!) Ahhoz képest a szépirodalom-publicisztika-filozófia kis wunderkind Mozartjától nem hinném, hogy bárki is tudna idézni akár csak egy igazán eredeti és mély gondolatot, viszont az állatkerti  majomketrecbe vonulására, majd az ezt követő valóságshowk-beli handabandázásaira Győzikéékkel annál inkább emlékszünk. A polgárpukkasztás  Szinópéi Diogenész óta kevés filozófusnak biztosította a halhatalanságot, Sebeőköt sem hinném, hogy két-háromezer év múlva bárki is jegyzi.  Ehelyett gyermekded alakításaival szerencsétlen-lúzer Sebeők János barátunk reménytelenül az ultragáz-kategóriába csúszott, pedig meggyőződésem, hogy ha nem erőltetik ezt a csodagyerekséget, akkor egy normális közegben, vele egyívású gyerekekkel,  átlagos iskolákba járva most egy teljesen hétköznapi, boldog, kiegyensúlyozott bölcsészember lehetne.

 

e./ Uhrin Benedek

Félnótás celebjeink doyenje. A matuzsálemi korában felfedezett, autodidakta könnyűzenei futóbolond a nyolcadik iksz környékén kezdte első „sikereit” jegyezni. Az UB80 „eposzi jelzőt” is ezért nyerte el. Mostanság kissé meglassult a kispatatak, de azért nem féltem a Mestert, hiszen övé a mennyek országa!

 

f./ Gyurcsány Ferenc

(szegény kisfiú, nem tehet a padtársáról)

Az első öt jelölt a média show-busines  világából érkezett, míg a  következő négy     Nemzeti  Főbolond-aspiráns zoon politicon.  (a tizedikről pedig ti olvasók döntetek - hulyevel - a szerk.)  Folytassuk a hülye-kandidátusok ismertetését két „őrültnagy" politikussal. Hát, igen a hiperaktív, rock’n’rollra néptáncot járó, őszinteségi rohamaiban böszmén „Kurvaország-lófaszt mamázó” Fletó „barátunk” lehet, hogy a politikai karrierjét is azzal kúrta el végleg, mert egyszerűen nem százas? Mindenesetre jól jöhet még az a diliflepni, ha netán a Sukoró-ügyben, vagy a moszkvai ingatlaneladás apropóján bíróság elé állítanák.

 

g./ Orbán Viktor

Már csak a politikai korrektség miatt sem hagyhatjuk Fletót szakmai(?) játszótárs nélkül a gumiszobában. Viktorunknak kóros személyiségtorzulással párosult, beteges hatalomvágyát szokták felemlegetni, és stabil városi legendává izmosodott, évek óta kiirthatatlan pletyka, hogy titokban egy grazi idegszanatóriumban kezelteti magát. Talán a döblingi fogoly, Széchenyi-párhuzam kúszott át az osztrákoknál diliházban senyvedő,  mindenkori legnagyobb magyarokról szóló legendáriumba?

 

 

h./ Lengyel "Ádámkosztüm" Zoltán

Lengyel „Meztelen” Zoltán kórlapját már korábban megírták a pufajkás turulosok:

„A helyzet az, hogy Lengyel Zoltán szigorúan csak a parlamenti ülések idejére erőltet magára nadrágot, és a végső esetben zakót. Ha vége a szócséplésnek, már dobálja is le magáról a cuccokat, és a kocsiban az illem kedvéért esetleg még egy szál fecskét magán hagyva hajt ki a kormányőrök között.
Amikor kiderült, hogy a Fidesz országgyűlési képviselője fürdőnadrágban és fémszíjas órában kelt birokra a közúti ellenőrzést végző rendőrökkel, még sokakban nem érlelődött meg a felismerés, hogy mit is képvisel Lengyel Zoltán a lehető legmagasabb szinten. Az Alagút melletti akció idején épp kánikula izzasztotta a magyarságot, kinek szúrt volna szemet, hogy a parlament egyik tagja két négyzetdeciméternyi ruhaanyaggal és néhány négyzetcentiméternyi fémmel a testén furikázik a fővárosban, még akkor is, ha a bajok épp a fürdőgatya miatt keletkeztek. (Nem fért el benne ugyanis a jogosítvány, az órát pedig letépték a rendőrök.
Na de, most, hogy már nincs 40 fok, és a gatya sem homályosítja el a tisztánlátást, az átlagállampolgár is megértheti, Lengyel mindig is az embert képviselte. Az embert, ahogy Isten megalkotta. A frakcióvezető-helyettes igaz, hogy foglalkozgat költségvetési meg ilyen-olyan ügyekkel a parlamentben, de az igazi missziója más. A Farok és kereszt-programra azonban még lehet, hogy nem érett meg a hazai jobboldal. Biztos, hogy ez az út nem lesz könnyű, sőt konfliktusok szegélyezik majd, amíg a párt, a rendőrök és úgy általában mindenki elfogadja.”

Kis kiegészítés, az ókori görög olimpiai stílusban, pucéran ökölharcoló exhonatyát, miután a Fidesz-KDNP kicsapta, az agonizáló MDF átvette megfogyatkozott frakciójába, hogy ki legyen a parlamenti frakcióhoz szükséges minimális létszámuk. Hosszútávon nem mentette meg őket egyetlen pőre képviselő.
(Lengyel Zoltán egykori képviselő úr, mint utánaolvastunk, perrel fenyegetőzött a meztelen képeinek megjelentetésével kapcsolatban, amelyek szerinte photoshopoltak. Ebben mi nem tudunk állást foglalni, akár az is lehet, a fürdőgatyás rendőrbunyó attól még tény. Viszont! Egy abszurd, véletlen névazonosság: „Lengyel Zoltán meztelen”-re googlezva az első találat Lengyel Zoltán: Meztelen téli éjszaka c. szép verse. Íme az utolsó versszak:

A vándor most egyedül csatát vesztve hazatér,
Reszket, könnyezik, s a közelgő jövőtől fél.
Új napba veti reményét, s nyugovóra tér,
S új ruhákról álmodozik a szekrény mélyén.

– hulyevel- a szerk.)

És egy 2009-es tragikus fordulat az ügyben, ami sajnos a mentálisan nem teljesen ép elméletet erősíti:

"

Fallosz + feszület: tragikus fordulat

Öngyilkosságot kísérelt meg Lengyel Zoltán, független parlamenti képviselő. A politikus megerősítette a történteket, de ezzel kapcsolatban csak annyit mondott, hogy szinte semmire sem emlékszik, és jelenleg nincs olyan állapotban, hogy nyilatkozni tudjon. Lengyel Zoltán az elmúlt két év alatt volt fideszes, kisgazda, független és MDF-es képviselő is. Egy éve ő mentette meg (igaz, csak néhány hónapra) a megszűnéstől a Demokrata Fórum parlamenti frakcióját.

"

Reméljük, hogy időközben megtalálta egykori honatyánk lelki nyugalmát.
 

 

 

i./ Egely "Lehet más a fizika" György


Egely György mérnök-feltalálóról nem könnyű eldönteni, hogy egy, az alternatív tudományokba (szkeptikusul: sarlatánság) eszét vesztve belehabarodott futóbolondról, vagy inkább nagyon is tudatos szélhámosról, afféle dipomás Gyurcsok Józsefről van-e szó.
Parapszichológiai jelenségek kutatása, emberi vitalitást mérő Egely-kerék (gondolatokkal mozgatható!) fémjelezte hősünk „tudományos” munkásságát.
A világmegváltó tudósember 2010-ben elhatározta, hogy a szívéhez oly közeli, zöld LMP képviseletében az önkormányzati választásokon Budakeszi képviselő-testületébe szeretne bekerülni. Az Index-újságírójának büszkén nyilatkozta, hogy egyik találmányával, a széndioxid-bontó készülékkel, a világon először neki sikerült az autók kipufogógázából a széndioxidot szétválasztani szénné és oxigénné. „Ezzel az egész üvegház-hatás probléma megoldható lenne.”
Majd megosztott még néhány agyament ötletet, konkrétan Budakeszi fejlesztésével kapcsolatban. Az egyik kommentelő találóan megjegyezte, hogy: „Lehet Más a Fizika!” amely, brit tudósokat is sárga irigységre késztető eposzi jelző aztán rajta is ragadt. Gondolom, hogy szerencsétlen Schiffer András, miután elolvasta az interjút, legalább olyan hitler-video-közeli dühkitöréses állapotba került, mint Vona Gábor, amikor napvilágra került, hogy a Jobbik (egykori) szóvivője, Király András interneten keringő képeken melegfesztiválok felvonulóival pózol. 
Mindkét fiatal kispárt dicséretére szolgál, hogy azonnal megszabadultak a két kínos arctól.

j./ A Kommentelő Nép Bolondja

A top tízes utolsó jelöltjét a kommentek alapján delegáljuk. Akiről a legtöbben írjátok, ő kerül ide. A közönség jelöltje akár a kötött listás jelöltek elé is settenkedhet, a kommentekben leadott jelöléseket is összeszámoljuk!

Kedves Olvasó!

Öntsd ki a szíved, amíg nem késő! Az ásó-kapa-nagyharang eljövetelekor te már nem panaszkodhatsz! Nem csak a saját, hanem ismerősöd történetét is elküldheted.

Sztorikat a hulyevel@gmail.com e-mail címen fogadunk.

 
 

80 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyevel.blog.hu/api/trackback/id/tr962652027

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az Egely kerék, a feltalálót idézve; "játékszer" 2012.05.23. 11:12:03

  A banális tévedésen túl, a tények alapján valóban az, csak az. A kereket nem az életenergia, hanem a levegő mozgatja. (tanulmány, Bp., 2000.09.19.)   Biztosan sokan ismerik Egely Györgyöt és "találmányát" az Egely kereket. Inte...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Styxx 2011.02.19. 19:14:05

Ha már settenkedés, akkor:-)
De Tamás Gáspár Miklós is sanszos, igaz ő néha sziporkázó.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2011.02.19. 19:25:09

Szerintem a Kommentelő Nép a nyertes.

Styxx 2011.02.19. 19:34:45

@efes:
Csakhogy a hülye népet nem lehet leváltani.

venszivar 2011.02.19. 20:26:19

Ahogy látom a porfingó nemsokára itt is el éri a 2/3-ot.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2011.02.19. 20:43:40

@Styxx: Miért, Anettkát (tényleg, vajon mi lehet vele?) le lehet? :))

tris 2011.02.19. 20:55:02

hogy-hogy Egely csak 17-et kapott?

Nálam ő a győztes, a leghülyébb ember. Veszélyesen idióta - van egy pár és még meg is élnek belőle - mert az emberek is szánalmasan hiszékenyek.

És ez a legnagyobb baj: a hiszékenység. Többet kellett volna olvasni (érzelmi fejlődés miatt) és jobban kellett volna figyelni az embereket.

gyilkos fűegér 2011.02.19. 21:01:32

Milyen fölényesen győzött a mi Viktorunk, hiába, ez már a Nemzeti Együttmegőrülés Rendszere! Nálam viszont egyértelműen Lengyel Zoltán a favorit, a többiek eszelőssége legalább részben póz, illetve manipuláció, Zoltán viszont őszinte, mint egy vasbeton pingpongasztal. Ő tényleg nem adott mást, csak mi lényege.

Javaslatom a tizedikre Jakab István, jelenlegi a Parlament alelnöke, előtte harcos agrár-érdekvédő, aki tekintete, mimikája és nyilatkozatai alapján a bölcső óta a világból egyetlen momentumot sem volt képes megérteni.

hulyevel 2011.02.19. 21:23:17

@gyilkos fűegér:
Vezet, de még nincs vége. Egyébként sok mindennel egyetértek a kommentedben, habár szerintem nem csak Lengyel Zoltánnál több, mint póz az agymanet. Kössz a jelölést, Jakab István életét (flepnijét) és munkásságát áttanulmányozzuk.

papageno 2011.02.19. 21:43:35

Látva az első két helyezettjét a szavazásnak, az jutott eszembe, hogy van-e olyan ember, aki ha annyi ideig lenne magyar miniszterelnök mint ők, olyan ellenzékkel és főleg olyan párttársakkal megáldva, megúszná-e heveny paranoia nélkül:)

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2011.02.19. 22:02:09

a politikusok, azaz gyurcsányiii meg viiiiktor
ill épp aki hatalmon van, mert ő okozza az okozatokat, azaz azt a bizonyos KÁRT.
..éés nem felejtünk, gyurcsányiii is qrva sok kárt okozott.
..éés így érthető h miéé vezet viktor, a jelenben, jogosan

.

@dugulaselharitas: sebeők rulzzz !

@malacz69 eurofanyalgó: a komentelő.

hátsó szándék 2011.02.19. 22:27:00

Méltatlanul alulkommentelt poszt!

Csodálom pl., hogy a médiaszemélyiség rovatból kimaradt a faroklengető lantművész, a politikusi mezőnyből pedig az EP-képviselő "metszett farkinca" magunkafajta jogászhölgy.

Anettka egy kicsit idegbeteg, Fábry és Havas két faszkalap, de nem orvosi esetek. Sebeők rájátszik, Uhrin mester imbecilis, szenilis vénember, de nem a klasszikus értemben vett gumiszobás. Gyurcsány kicsit rosszul tűrte a nyomást, Orbán görcsösen hatalomvágyó, de nem beteg. Egely szerintem ebből akar üzletet csinálni, csak nem jön neki össze. Egyedül Lengyel Zoltánnál látom, hogy tényleg komoly problémákkal küzdő, lelkibeteg ember, ez esetben viszont nem szép rajta poénkodni.

somogg (törölt) 2011.02.19. 22:35:31

az en jeloltem schmitt pali ba. nyilvanvloan anyagi megfontolasbol csinal segget a szajabol, de nagyon hitelesen adja a bohocot.

hulyevel 2011.02.19. 22:42:16

@hátsó szándék:
Viszont egy kiváló, minőségi kommnentet írtál, kössz, frappáns összefoglaló, habár nem feltétlenül értek mindennel egyet. Amit Lengyel Zoltánról írtál, az e blog műfaji problematikája is egyben. Valóban, vékony jég, de! Handabandázni a rendőrökkel tudott, majd azt követően pökhendiskedni is a nyilatkozataiban, valamint teljesen elvtelenül beülni az MDF-frakcióba. Ennek ellenére a későbbiekért, pl. öngyilkossági kísérlet sajnálom, remélem gyógyul.

salamander 2011.02.19. 23:13:07

Szóval Orbán fóbiás Gyurcsány fanok előre rendületlenül!
Gratulálok a szavazóbázisnak megkaptátok a lejárt szavatosságú száraztészta csomagot és az 500 forintocskát? (Igen, gyengébbek kedvéért amin az Ady van)

penelope garcia 2011.02.20. 00:15:45

Mondjuk a hülyepolitikusokat kár volt egy kalap alávenni a hülyecelebekkel, hiszen míg az utóbbiak tkp ártalmatlan kretének, az előbbiek nagyon is ártalmasak.
Nem mérhetőek azonos mércével.
Egyébként a fent soroltak MIND hülyék. :)

penelope garcia 2011.02.20. 00:21:37

@salamander:

Picikét mintha valami paranoid felhangot éreznék...
tulajdonképpen megértelek. Nincs szörnyűbb érzés, mint a kiábrándulás. Amikor valakit másnak, jónak, szépnek, okosnak hiszünk, aztán kiderül, hogy miféle ember valójában. sokáig küzdünk ellene. Fáj az igazság. Nem akarjuk tudni. Nem akarjuk látni. Szorosan összecsukjuk a szemünket, tenyerünket fülünkre tapasztjuk és hangosan lalázunk is, mert bármit, csak a csúnya valóságot NE!
De aztán egyszer MUSZÁJ felébredni...
Sajnálom. Tényleg.

Hutyibetyár 2011.02.20. 00:35:45

Novák Potkány Kurucinfó Elődöt is berakhattátok volna már akkor...

minyimaaa 2011.02.20. 00:44:10

@hátsó szándék:

"Méltatlanul alulkommentelt poszt!"

biza

A szerelő 2011.02.20. 02:47:21

Morvai "Hisztérika" Krisztinát én is hiányolom :) De ha a teljesség igényével szeretnénk a témát lezárni, akkor még pár évig lenne min túlórázni :)

KenSentMe 2011.02.20. 04:39:51

BENKŐ DÁNIELT AZONNAL HOZZÁADNI!

csongorbela · http://belaba.blog.hu/ 2011.02.20. 06:23:04

Szerintem politikusokat melléfogás hozzáadni, ez a szavazás eredményén is látszik. (egyébként is vannak idiótábbak ezeknél, ezek egyszerűen csak gyűlöletesek. De Lendvai Ildikó, Torgyán, meg a "mindenkinek ingyen buszt" okostojás akkor már inkább idióta.ép)
Javaslom a politikusokat igazi idiótákra cserélni.

Dévényi Tibor!
Paprika és Bodnáratilla
Molnár "Kuruc" Balages
Rózsagyuri

Zuzimama 2011.02.20. 07:40:37

Meg sem lepődök, hogy Orbán vezet.
Na de hogy az országot, mi több az Úniót is!? Na ez a szégyen.

nyelv-ész 2011.02.20. 07:45:30

Hol a mi kiérdemesült lantművészünk? A felsoroltak egy részéről még a kép alapján sem tudom, kiafene, de a szakállas debilt mindenki ismeri.

V.A. 2011.02.20. 08:34:06

Neves lant- és faszművészünk hiánya a listából valóban kommentekért kiált.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2011.02.20. 08:51:27

@salamander: "Igen, gyengébbek kedvéért amin az Ady van"

Mond, te mikor láttál utoljára magyar pénzt? Az adys ötszázast már majd húszéves lecserélték, a mostanin Rákóczi van :-)

@poszt: Ha már a Fletóról ez a kép került be, hasonló van Vikiről is:

fedor.blog.hu/2011/01/11/melyik_a_kretenebb_orban_vagy_gyurcsany

venszivar 2011.02.20. 08:57:17

@salamander: Úgy látom,hogy te szorosan a vezíred után következhetnél!Persze ha a fejed a seggébe van,úgy nem is tudod,hogy mi van "odakint" a világba.Írj még,ebbe,itt te is beleférsz.

fakopács 2011.02.20. 09:14:07

@salamander: " Szóval Orbán fóbiás Gyurcsány fanok előre rendületlenül!
Gratulálok a szavazóbázisnak megkaptátok a lejárt szavatosságú száraztészta csomagot és az 500 forintocskát? (Igen, gyengébbek kedvéért amin az Ady van)"

- Mi van hülye gyerek? Ausztráliába szakadt hülyemagyar vagy? Mióta nem láttál magyar pénzt? Vagy Ady képét kevered II. Rákóczi Ferencével?

fakopács 2011.02.20. 09:15:07

@VRbagoly: Benkő Dánielt a szavazó listára! :-)) Egyetértek!

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.02.20. 09:16:51

Magyaroszág Hímvesszeje az Nemzeti Fasz! -győzött:)

mildi 2011.02.20. 09:18:23

ezt a postot mélyen sértőnek érzem forrest gumpra nézve. ő egy bugyuta, de kedves ember. a fentiek meg...

ensi66 2011.02.20. 09:47:28

@venszivar: hornt minek hívnád akkor????

ensi66 2011.02.20. 09:50:09

gyurcsány ferenc a társadalomra rendkívül veszélyes bűnöző. így a börtönben lenne a helye, de ha mégis kiderül, hogy elmebeteg (mondjuk ön- és közveszélyes) akkor irány az IMEI. annál jobb helyet el sem tudnék képzelni neki.

ensi66 2011.02.20. 09:52:25

@Fedor: ne haragudj már, de a két képet összevetve egyértelmű, hogy gyurcsány barátod sík elmebeteg. Orbán fotójával semmi gond nincs.

Alamio 2011.02.20. 09:56:47

@Fedor: Igen, tény hogy mindenkit lehet "negatív fotózni", azaz szinte minden mozdulatban van olyan, amit megfelelő pillanatban elkapva az illetőt megalománnak, rondának, elmebetegnek lehet bemutatni. Ezért is ez az újságírás (egyik) legalja.
Viszont a vonatkozó Orbán-kép nagyon messze nem olyan negatív, mint a Gyurcsány, mondhatni egy rosszul sikerült "negatív fotó". Előnyösnek nem mondanám, de a másikhoz viszonyítva el fogom felejteni.

gorcsev54 2011.02.20. 09:58:00

Jaj Istenem! Hát megvagyok döbbenve.Anettkát nagyon nehéz legyőzni hülyeség terén ,de valakinek mégis csak sikerült.Nem zörög a haraszt ,ha nem fúja szél.Ha már a győztesnek is volt egy közmondásos időszaka.Tényleg átolvasva páran kimaradtak,talán akkor lecsúszott volna a dobogóról.

mimindannyian · http://wmiki.blog.hu/ 2011.02.20. 10:35:10

Sajnos a legfontosabb opció kimaradt, az indexes kommentelő trollok, mint egy nagydarab ocsmány vörheny.

2011.02.20. 10:38:04

A kép mindent elárul: a pojáca a nyertes!

venszivar 2011.02.20. 10:51:26

@ensi66: No,értem is meg nem is !Minek hívnám Hornt?Soha nem tudtam a számát,soha nem voltam,még a közelébe,hogy hívhattam volna...Aztán meg,ő már évek óta fél halott vagy,él,mint Elvis,valahol!?Arra térve,amit meg "értek",első sorba nem a porbafingó a lényeg!Az csak a "ráismerés"végett,ami ült is!A lényeg az,hogy idióták királya címet lassan 2/3-al eléri.Ez,ennek tetves törpének ki is jár!!!

nemecsek ernő áruló 2011.02.20. 11:06:44

Benkő Dániel hogy maradhatott ki?

- duplagondol 2011.02.20. 11:12:13

Sebeők lehúzása egy ponton nagyon félrement. Filozófusként bőven vannak eredeti, átfogó gondolatai, még ha azokat nem is a Blikkben lehet megtalálni.

igényes 2011.02.20. 11:16:35

@Gerzsonka: Ott van helyette (Benkő) az Orbán Unga-Bunga

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2011.02.20. 11:39:32

@ensi66: "ne haragudj már, de a két képet összevetve egyértelmű, hogy gyurcsány barátod sík elmebeteg. Orbán fotójával semmi gond nincs."

Ne haragudj már, de miből gondolod, hogy a barátom? Olvasd már el, miket írtam róla...

"Orbán fotójával semmi gond nincs."

Ha nem csak a képeket nézted meg, hanem elolvastad alatta a vitát is, akkor olvasdhattad tőlem ezt is:

"Egyébként szerintem ez a két kép így egymás mellett egy jó kis teszt. A két képen ugyanis pontosan ugyanaz a debil arckifejezés látható. Ha valaki szerint az egyiknél csak előnytelen a fotó, a másiknál viszont következtéseket von le az illető elmeállapotára nézve, akkor az nagyon elfogult a másik mellett. És most direkt nem írtam nevet, mert mind a két politikus szimpatizánsaira igaz."

fidesz = házmesterek pártja 2011.02.20. 11:39:47

Azért eme blog szerzőjét sem hagynám ki a listáról.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2011.02.20. 11:42:33

@Fedor: Ja és mégegy. Én mindkettőjüket intelligens embernek tartom. Az más kérdés, hogy az intelligenciájukat mire használják...

2011.02.20. 11:56:32

kiváncsi vagyok h ha épp a csurcsányi a me. akk hogy alakul a szavazás

venszivar 2011.02.20. 12:15:11

@Csanádka: Jogos!De a mindenkori regnálót "illik" kritizálni!!!Hiszen ha minden igaz,akkor most az ő kezében a gyeplő s ő rángatja az istrángot,ráadásul igen nagy elánnal harcolt azért,hogy úgy 10-11 milliónyi "társát" elvezesse....A letűnteket már nem annyira érdemes rugdosni,de ha megérdemlik,akkor miért ne.Csak most másik puding van a terítéken,amelyik próbája "folyik"....Szerintem is :Egyik kutya,másik eb.Most a törpe uszkár van a terítéken....meg lassan mi (vagyunk ki terítve).

AntiChrist™ 2011.02.20. 12:28:34

Ez valóban egy "méltatlanul alulkommentelt poszt" - volt. Most már szépen összegyűltünk.

A listán szereplők közül én is Lengyel Zozót érzem leginkább kényszerkabátba valónak: az az érzésem, hogy ő nem csak játssza a gyogyóst, hanem valóban az (legalábbis egy kicsit mindenképpen). Azért természetesen jobbulást neki!

Aki még hozzá hasonló, és valóban hiányzik a fenti toplistából, az a többek által követelt Benkő Dániel. Amennyire nyilatkozatai, gesztusai alapján meg tudtam ítélni, az őrület szele javarészt nála sem pusztán póz, hanem a szörnyűséges valóság, értsd: őfaszharcossága tényleg totál dinka.

Szerintem salamander teljesen tudatosan célzott a régi ötszázasra :)
Ha valakinek nem tiszta, hogy vajon miért, az olvassa el újra a kartács teljes kommentjét!

igényes 2011.02.20. 12:46:02

A Puskás Akadémia hallgatóinak levele Viktorhoz. A csúcs elöször a szülinapjára volt kitűzve.

Drága Orbán Viktor Elnök Úr!

Elnök úr 48-ik születésnapját boldog örömmel ünnepeljük mi is, a A Puskás Akadémia magyar hallgatói. Együtt ünneplünk forrón szeretett hazánkkal, mely ezen a napon ünnepi díszt ölt magára, hogy megmutassa, mi lett a romok országából Orbán elnök alkotó keze nyomán. Együtt ünneplünk a 2/3-al, mely 1010 év szenvedés után Orbán miniszterelnök vezetésével a szocializmus, a szabadság és bőség útjára lépett. Együtt ünneplünk Pártunkkal, szponzoraink, népünk legjobbjaival, a Orbán sporttárs vezette élcsapattal, melyet mérhetetlen áldozatok, harcok és a győzelmek sorozata elválaszthatatlanul eggyé forrasztottak vezérünkkel, Orbán úrral.

Május 31-én nem leszünk otthon, de tudjuk, hogy különösen itt, Felcsúton, a focitábor központjában nem fogunk egyedül ünnepelni. Velünk érez a 2006-os gyújtogató, Széles Gábor úr, kinek egyként vagyunk hálásak Akadémiánk szponzorálásáért és Orbán úr jólétéért, életéért. Büszkén gondolunk arra, hogy nincs a világon olyan ország, ahol a mi nagy ünnepünkön ne emlékeznének meg a labdarúgás, és a korrupció kiváló harcosáról, Orbán úrról, ki hazánkat a labdarúgás, és az önteltség bástyájává tette.

Az iskola, ahol mi Orbán úr gondoskodása folytán tanulunk, azt a feladatot tűzte maga elé, hogy Orbán úrhoz méltó diktátorokat vezetőket neveljen. Mi, felcsúti hallgatók tudjuk, hogy ezt a célt Orbán úr legjobb magyar tanítványának, Lézer úr nyomdokain járva érhetjük el.

Zemberek, Pártunk nagy ünnepén, Orbán úr iránti forró szeretet és hála érzéseitől indíttatva megfogadjuk, hogy megalkuvási felelősséggel készülünk fel jövő munkánkra.

Megfogadjuk, hogy kitartó szorgalommal sajátítjuk el a marxizmus-leninizmus alaptételeit, a proletáriátus pártja világnézetét, a szocializmus építésének tudományát és a lehető legtöbbet viszünk majd magunkkal a Bolsevik Párt történetének gazdag tapasztalataiból. Felhasználjuk a Pártunk által oly bőkezűen rendelkezésünkre bocsátott három év tanulási időt Marx, Engels, Lenin és Sztálin műveinek alapos tanulmányozására. Ugyanakkor tervszerűen és rendszeresen fogjuk tanulmányozni a magyar nép történetét, Magyarország földrajzát, a magyar irodalmat és nyelvtant. Schmitt Pali miatt kiváltképpen..........................................

P.S.: Sajnáljuk, hogy ezek a szemetek nem jönnek a csúcsra.

igényes 2011.02.20. 12:47:12

@igényes: Május 31-én született a VIKTOR!

Kandabula 2011.02.20. 12:52:28

Úgy gondolom, hogy ketté kéne választani a politikai és az egyéb celebeket, egyben bővíteni. A régieket azért érdemes megtartani, mert így eszünkbe jut, hogy milyen kezekben voltunk... (Egy huszas létszám simán összeállítható kategóriánként.)

igényes 2011.02.20. 13:05:04

Sajnálatos, hogy Orbán Viktor születésnapjára 2011.05.31.(O.V. 48é) ezidáig senki nem jelentkezett be az EU képviselők sorából. Az EU képviselők részéről ajándék igényről kérelem a KÜM részére nem érkezett, vagy a KÜM nem tette elérhetővé az felmérési kérelmet.

www.konyvline.hu · http://konyvline.hu 2011.02.20. 13:16:36

Sebeők tényleg nagyon szánalmas pojáca, filozófusnak vallja magát 8 elemivel :( Ennyi erővel elmehetne képesítés nélküli agysebésznek :)))))

igényes 2011.02.20. 13:26:00

A Szakszervezetek Országos Tanácsának levele

Drága Orbán Viktor!

A Szakszervezetek Országos Tanácsa forró szeretettel üdvözli Önt, a magyar munkásosztály nagy fiát, a magyar dolgozó nép nagy barátját, szeretett vezérét és tanítóját, közmondások ismerőjét negyvennyolcadik születésnapja alkalmából.

A magyar dolgozók millióinak mai nagy ünnepén mindaz a hála és szeretet szólal meg, amely Önt, a nagy Diktátoro legjobb magyar tanítványát, a marxizmus-leninizmus tanításainak zseniális harcosát körülveszi. A magyar munkásosztály büszkeséggel tekint az Ön életútjára, és mérhetetlen hálával gondol az Ön önfeláldozó kommunista helytállására, rettenthetetlen bátorságára, a magyar munkásosztály kommunista élcsapatának kialakításáért, megerősítéséért, a munkásosztály egységes marxista-leninista pártjáért, az egész magyar nép felszabadulásáért folytatott történelmi jelentőségű harcára. A magyar munkásosztály tudja, hogy Önnek és az Ön vezetésével harcoló Fidesz Pártnak köszönheti, hogy az elnyomatás legsúlyosabb esztendeiben, a magyar történelem legszomorúbb óráiban nem állt egyedül a fasiszta burzsoázia, nagybirtokos lázári horda és a jobboldali szociáldemokrata árulók elleni harcában, hogy a magyar dolgozó nép Önnek és az Ön vezetésével harcoló kommunistáknak köszönheti, hogy élni tudott a nagy unió adta szabadsággal és most, a Szovjetunió baráti segítségére támaszkodva, a népi demokratikus országok szabad családjában, szoros szövetségben a dolgozó parasztsággal, építheti a nép országát.

Lenin és Sztálin tanításainak zseniális alkalmazásával, a nagy Bolsevik Párt tapasztalatainak felhasználásával, a népi demokratikus útról szóló világtörténelmi jelentőségű sztálini tanítások alkalmazásával országunk viszonyaira, Ön, drága Orbán, megalapozta hazánk fejlődését. Az Ön élete, drága barátunk és tanítónk, a magyar munkásosztály és dolgozó nép kemény, áldozatteljes harcainak és nagy győzelmeinek története, amelyben Ön élenjárt, példát mutatott, és amelynek harcaiban megtanított bennünket a győzelem tudományára.

A dolgozók milliói jó munkával, nagy munka hőstettekkel készültek az Ön születésnapjára és a szocialista munkaverseny újabb fellendítésével ünneplik azt.

A dolgozó milliók megfogadják, hogy győzelemre viszik a tervet, az orbanizmus ügyét országunkban, és erős bástyává építik ki az Ön vezetésévelÉljen sokáig jó egészségben a mi drága, szeretett vezérünk, Rákosi Mátyás elvtárs!

Éljen harcos, ragyogó életének nagy ügye, a focista Magyarország és az érette folytatott harc szervezője és vezetője, Orbán Viktor pártja, a Magyar Gyújtogatók Pártja!

parrre 2011.02.20. 13:30:38

Régi vicc újratöltve

- Hogy választod ki 100 közszereplőből a leghülyébbet?
- Találomra

Blossom 2011.02.20. 13:39:50

@hátsó szándék: Teljesen egyetertek!
Amugy meg:
Benko Daniel a legbolondabb szerintem. Siman bezaratnam egy intezetbe.
A tobbekhez lasd hatso szandek kommentjet...(kb a 10-ik)

Blossom 2011.02.20. 13:43:02

A politikus miota celeb??? Itt sem kene lennie egyiknek sem.

igényes 2011.02.20. 13:53:04

@Blossom:
Propagandafilm forgatókönyve Orbán Viktor 48. születésnapjára

Orbán Viktor 48
éves

Dokument film

Hossza:
600 méter
22 perc

A cím és feliratok
után:

Márvány alapon
vésett betűkkel:

Az első szó róla beszéljen
csak őt dicsérje, a zömök
férfit, akit 8 évig
szinte titkoltak tőlünk.
S kilépve onnan ránk emelte
két okos, mosolygó szemét
és kezét nyújtva, kivezette
a fényre nemzetét.

A kép lesötétedik!

www.natarch.hu/archivnet/old/rovat/forras.phtml?forras_kod=740

KenSentMe 2011.02.20. 15:11:14

Az jutott eszembe, hogy azért nem fair a bolondokat és az őrülteket egy kalap alá venni, mert a kettő azért nem ugyanaz..

Orbán Viktorral kapcsolatban meg nem Debreceni Józsefet érdemes olvasni, hanem meg kell venni Otto F. Kernberg "Borderline szindróma és patológiás nárcizmus" c. könyvét, amit ugyan nem szeretett vezérünkről írtak, de akár róla is írhattak volna.

sanyix 2011.02.20. 16:08:12

Gyerünk gyurcsány idióták kattintgassatok a patásorbánra! Mert lehet többször is szavazni. Legalább nem máshol rettegtek :)

sultan65 2011.02.20. 16:18:26

Nálam Schmitt Pál a befutó!

penelope garcia 2011.02.20. 16:21:39

@sanyix:

Angol nem megy?
"You have already voted in this poll."
= Te már szavaztál.
Értsd: nem lehet többször szavazni.
Következésképpen itt tényleg sokkal többen tartják elmebetegnek Orbánt.

hulyevel 2011.02.20. 16:27:52

@penelope garcia:
Kössz. Szép is, okos is, segítőkész is. Kár, hogy kevesebb, mint 800K HUF-ot keresek/hó és már nős vok, különben gyűrű:-)

lucreciaborgia 2011.02.20. 16:29:43

Benkő Dánielt hogy lehetett kihagyni!
No meg Meggyes Tamást, Esztergomból.:)

2011.02.20. 16:38:47

Szerintem meg Matolcsi "azíííemeffgyakoroljonönkritikát" Miniszter úr.

Daveeee 2011.02.20. 17:11:53

Szerintem Illés "Megparancsolom" Zoltán a mai magyar közélet egyik legviccesebb és legbetegesebb figurája. Minden benne van, amit egy politikusban utálni lehet. Arrogancia, hatalomvágy, nagyképűség. Mindez ráadásul a szakmaiság hagymázas ködébe burkolva. Döbbenetes figura. Évek óta figyelem élvezettel pályafutását.

salamander 2011.02.20. 18:40:59

@fakopács:

Te faszkopács, (és a többi humiliores részére) talán még egy szar fahumor sem hat rád, biztos korhadt az agyad.

A legalacsonyabb szinten tájékoztatnálak: talán a bejegyzés írója arra gondolt, hogy még a pénz is hamis és lejárt, mint a száraztészta, - amit a rohadt "komcsik" osztogatnak az analfabétáknak szavazataikért?

Innen üzeni a bejegyzés írója, hogy tuggya: az 500 forintoson régen volt Ady, s liláskék színben pompázott. Ma már ez a bankjegy nem érvényes, és talán a Simornál még beváltható. (Ha tejelsz neki valamennyit belőle és sok van nálad.)

Köszönöm a tapsot.

Függöny.

salamander 2011.02.20. 18:46:49

@venszivar:

Köszönöm, hogy megengeded, hogy a gondolataimat - amelyek nyilván élesen eltérnek a tiédtől - kifejtsem.

Te biztos az internetes blogok Istene lehetsz.

Azért kicsit zavar, hogy ott tartunk, 20 évvel a rendszerváltá után, hogy egy hülye liberális komcsi már megint Istennek érzi magát.

penelope garcia 2011.02.21. 02:48:32

@hulyevel:

Erős állítások, de bolond leszek tiltakozni. :)
Anytime anywhere. (Vasquez, Alien 2.)

venszivar 2011.02.21. 08:20:41

@salamander: Miért vagy ilyen feszült,te degenerált barom ?!

salamander 2011.02.21. 11:15:44

@venszivar:

Barom? Ezt köszönettel elfogadom.
Szerintem pihenj egy kicsit, és ha van időd, olvass el egy jó könyvet.

üdv, sal.

KATZE 2011.02.22. 09:50:16

Benkő Dániel, Gyeőzikke, Gusztos(talan) Péter, Hegedűs Zsuzsa, Novák Előd, Szíjjártó Péter, Semjén Zsolt, Osztolykán Ágnes, Magdi anyus, Damu Roland, Hajdú Péter, Bakács Tibor Lopakodó

és a sor hosszan folytatható; az esélyegyenlőség kedvéért mind a jobb, mind a libsi-meleg-fajvédő oldalról és a kisebbségből is van választási lehetőség:)

Disznó Úr 2011.02.24. 08:33:08

Ez a blog jónak indult, de ez színvonal alatti poszt. Szerintem nem arról szólna, hogy kiokádják magukból a trollok az "alcsúti cigány törpe"-szerű elmés hozzászólásokat. Persze lehet, hogy az indexnek majd megtetszik és címlapra teszi, ez is lehet cél...

hulyevel 2011.02.24. 10:28:31

@Disznó Úr:
Már kinn volt a címlapon (mint a korábbi posztok is). A fő csapás továbbra is a civilek "hülyesége". Mivel az olvasók küldik be a posztokat, te is tehetsz azért, hogy a számodra is színvonalas posztokból minél több kikerülhessen. Ha tudsz ilyen sztorit, kérlek küldd el, és ha elég jónak tartjuk, lehozzuk.
Köszönettel:
h.

hulyevel 2011.02.24. 10:31:57

@Disznó Úr:
Egyébként ez a poszt, annak ellenére, hogy rendhagyó nekem és nem kevés olvasónak is tetszett, trollmentesen, előmoderáció nélkül (mi több, eddig még utólag sem moderáltuk, magas a toleranciaküszöb), sokak által olvasott blogon pedig nem egyszerű.
süti beállítások módosítása