HTML

Hülyével együtt élni

Van ilyen sztorid? Írd meg: hulyevel(kukac)gmail.com

Friss topikok

Látens buzi?

2011.05.13. 06:58 :: hulyevel

Sziasztok,

Nem tudom, hogy a sztorim belefér-e a profilotokba. Egy bunkó, volt kollégámról szól, de nem is annyira az ő hülyesége a súlyos, hanem inkább az egész szituáció elég hülye. Ha szerintetek mégis idevaló, akkor hozzátok le.

Üdv:
N.

Kedves „N”!

Valóban nem ez a blogunk főcsapása, de a sztorid tényleg elég őrült, a végén a csavar meg priceless! Kössz szépen, persze, hogy lehozzuk!

A fénykép innen

“ 

Évekkel ezelőtt egy multinál dolgoztam, ahol volt egy meleg kollégám, nevezzük Olinak. Oli nemi hovatartozása nyílt titok volt a cégnél. Nyilván sok kollégából ez visszatetszést váltott ki, de mindenki megtartotta magának a véleményét. Mindenki, kivéve egy szókimondó, és meglehetősen tahó kollégát, nevezzük Botondnak. Botond elég durván beszólogatott Olinak. Azért annyira nem volt hülye, hogy direkt buzizzon, de elég „egyértelmű” kétértelmű megjegyzéseket tett.  „Hhhú, de meleg van!”, „Le ne ejtsem a szappant!”- meg ilyesmi.

Történt egyszer, hogy egy céges bulin Botond teljesen elázott, és elkezdte Olit faggatni a homo aktusok részleteiről. Majd Botond a buli végére annyira nemzetközire itta magát, hogy a Londonból áttelepült cégvezérrel nyakbaborulósdizott és hevesen magyarázta neki a mennyi-, az annyit. Az expat fejesnek kínos volt az egész, alig tudott műmosolyogva megszabadulni Botondtól. Még a céges tűzijátékot se várta meg. Mondjuk nem biztos, hogy Botond tolakodó bizalmaskodása miatt, ugyanis a pirotechnika-show több órát késett, mert a rendezvényszervezők valamit elbénáztak.

Olival egy huszonéves csaj és én, akkor harmincas férfi olyan munkahelyi haveri klikket alkottunk (egyébként a csaj és én is heterók, de ennek a sztori szempontjából nincs jelentősége). Jót röhögtünk Botond piás cégbulis alakításán és elég sanszosnak tartottuk, hogy látens homokos lehet a srác, amit saját maga előtt is leplez, ezért tahóskodik Olival.

Botondtól nem sokkal később megvált a cég (hogy a külföldi CEO keze ebben benne volt-e, az a mi szintünkig nem jutot le) és egy-két évre rá Oli mesélte, hogy nem fogjuk elhinni, ki írt neki üzenetet az Iwiw-en és mit.

Amikor elmondta, hogy Botond, meg voltunk győződve arról, hogy valóban meleg, és most coming outolt. De Oli mondta, hogy nem erről van szó, hanem Botond azért írt neki, mert belépett egy szervezetbe, ahol az a szabály, hogy akkor kezdhet új életet, ha bocsánatot kér azoktól, akiket korábban megbántott.

- Szentfazék lett, valami újkeresztény gyülekezetbe lépett be, vagy szektába, netán a szcientológusokhoz? – kérdeztük Olit. Mire ő:
- Nem, az Anonim Alkoholistákhoz!

Kedves Olvasó!

Öntsd ki a szíved, amíg nem késő! Az ásó-kapa-nagyharang eljövetelekor te már nem panaszkodhatsz! Nem csak a saját, hanem ismerősöd történetét is elküldheted.

Sztorikat a hulyevel(kukac)gmail.com e-mail címen fogadunk.
 

3 komment

Címkék: buzi

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyevel.blog.hu/api/trackback/id/tr582812112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csipa 2011.05.13. 18:26:26

Hol itt a csavar? Csak buzik lathatjak?

Viaa 2011.05.27. 10:57:10

Vagy azok, akik okosabbak, mint egy ötödikes. Nyilvánvalóan nem mindenki esik ebbe a kategóriába.

belekotyogok 2011.06.11. 13:04:49

"Oli nemi hovatartozása nyílt titok"
esetleg a szexuális preferencia?

a nemi hovatartozás az többnyire elég egyértelmű, főleg ha az illetőnek a keresztnevét is ismerjük.
süti beállítások módosítása