HTML

Hülyével együtt élni

Van ilyen sztorid? Írd meg: hulyevel(kukac)gmail.com

Friss topikok

Önkéntes parkolásbírságoló

2011.05.20. 07:00 :: hulyevel

Ildi küldött egy zseniálisan bicskanyitogató szösszenetet a társasházi lét idiótákkal súlyosbított diszkrét bájáról. Köszönjük és egyben részvétünk.

Sziasztok!


Ildinek hívnak és sajnos egy olyan házban élek, ahol a lakók többsége alkoholista és/vagy idióta. A legtöbbel még így se lenne különösebb gond, ha a fő hülye (akit nemes egyszerűséggel hülye kurvának hívunk) nem cukkolná őket. Megpróbálom időrendben összeszedni a húzásait, de az utóbbi 20 évben nem egy volt neki, amitől az ember zsebében kinyílik a bicska.

A ház két részből áll, van egy utcára néző 3 emeletes épület kb. 25 lakással és egy 5 lakásos épület, amit egy nagy lebetonozott udvar választ el egymástól. Én az utóbbiban tengetem napjaimat és szerencsére a másik 4 család normális, de az első ház...
Ott lakik a főhősünk, mégpedig a harmadik emeleten. Egymás mellett két lakása is van, az egyikben szövi grandiózus terveit, a mellette lévőben pedig egy albérlő lakik, aki szintén olyan zakkant, mint a főbérlője (de ez egy későbbi összefoglalóban fog manifesztálódni [a szavadon fogunk, feltétlenül küld el azt is! - Hülyével, a szerk.]).

Ott él a fő hülye, aki tudomásom szerint otthon dolgozó könyvelő, így egész nap ráér a szomszédok után kémkedni - főleg a hátsó ház lakóit szereti cseszegetni - és mindenféle „zseniális” ötlettel boldogítani a szomszédokat.


Régebben kitalálta, hogy ahol a kocsik álltak az udvaron, cölöpöket kell verni a földbe és így egy lánccal le tudja zárni mindenki a saját parkolóját. Ezt csak ő csinálta még meg egy alkoholista házaspár. Ez nem is lett volna gond, egészen addig, amíg a hülye nő férje meg nem halt, és eladta a kocsit, viszont a parkoló valamiért még mindig le volt zárva.

Egy idő után, amikor már a fentebb felsorolt agyament baromságai nem elégítették ki, elkezdte azt lesni, hogy ki mennyi szemetet mer kivinni a kukába. Tudni kell, hogy kb. 28-30 háztartásra jutott 2 szemetes, harmadikra sajnálták a pénzt, meg így gondolom a hülyéje talált magának egy újabb hobbit, cseszegetni a hátsó házban élőket, hogy egyáltalán miképp fordulhat meg a fejükben, hogy ki merik vinni a szemetet és beletenni a két kuka egyikébe?! Lehet, hogy a lakása elé kellett volna kiszórni mindent.

Pár hónapra rá vettünk egy új hűtőt és egy új mélyhűtőt, mert a másik kettő beadta a kulcsot. Örültünk is, mikor olyan napon jött meg, hogy kidobhatjuk a hungarocellt, hisz másnap elviszik úgyis a szemetet. Hát tévedtünk, igaz, hogy találtunk egy teljesen üres szemetest, és apró darabokra törtük a hungarocellt is, hogy minél kevesebb helyet foglaljon, a hülye nő azonban nem bírta mindezt szó nélkül. Amíg szórtuk a kukába a matériát, kiállt az erkélyre és a harmadik emeletről ordítozott le nekünk. Nem foglalkoztunk vele, kiszórtuk amit ki kellett és kicsit elmentünk itthonról. Mire hazajöttünk, az összes hungarocell kint volt a kuka mellett. A hülye nő belemászott a kukába, hogy kiszedje az összest! Kár, hogy nem láttuk, mert megfogtuk volna a lábát és beleborítjuk a kukába.

Később sikerült szereznie a hátsó háznak egy saját kukát, de kénytelenek voltunk lezárni, mivel az első ház lakói előszeretettel pakolták bele a szemetüket, így mi megint a másik két szemetesbe hordhattuk a hulladékot amiért persze megint kezdődött a lakók cseszegetése.
 

Miután a szemetes probléma megoldódott, a hülye nő újabb ürügyet keresett, amivel cseszegetheti a hátsó ház lakóit. Nem kellett sokáig várni arra, hogy hibbant szürkeállományából kipattanjon egy újabb hiperkreatív, szomszédszivató szikra. A velünk szembe lakó fiatal pár férfi tagja nem csak a család autójával járt be az udvarra, hanem párszor bejött egy céges kocsival. Ki is tört a balhé, hogy ezt hogy képzeli, hisz az udvarra SZERINTE csak egy kocsival mehet be egy család. Mivel a szomszéd nem foglalkozott a hülyeségeivel, hát mit tett a hülye nő? Fogta magát, elkezdett leveleket írogatni a cégbe, ahol a srác dolgozik. Később elkezdett számolgatni és valami 200 ezer Ft parkolási díjat számlázott ki a srác munkahelyének. A mai napig várja a pénzt.

PRIVATE!

Parkolási magánbírság

 

 Ferrari-Horváth Éva-Parkoló-társaságkirály” Csipak Péter, Watch and Learn!

Miután rájött, hogy ez semmire se vezet, ismét talált valamit, amivel idegesítheti a normális szomszédokat. Mint írtam, az udvar nagy része beton, de néhány fa van a kerítésnél. Hát kitalálta, hogy őt most nagyon zavarják a tuják (pedig a ház olyan részében lakik, ahol nem lát rá a fákra). Túl magasak, tönkreteszik az autókat mert az ágaik összekaristolják a fényezést, (kár, hogy az épeszű szomszédok semmi ilyet nem láttak) ezért ki kell őket vágni. Ki is hívott pár szakembert a munka elvégzésre, szerencsére egy normális szomszéd pont itthon volt és megakadályozta a műveletet, a fák épek maradtak - pár napig. Hülye nő nem adta fel, már pedig itt nincs szükség semmiféle zöldre, ismét kihívta a munkásokat akik szépen félbevágták a fákat. Sajnos kevés ideig volt elégedett a munkával, elkezdte zavarni a tuják között álló nyírfa is, és persze a rosszindulatú, beteg agya szerint a kis tuják is tönkrevághatják az előttük parkoló kocsikat. Munkások ismét megjelentek, a nyírfa tetejét nem levágták, letörték és a tuják alját is megnyesték. Azóta minden nap megcsodálhatjuk a WC-kefe formájú fákat.

Az udvarnak azon részén, ahova a fiatal pár ablaka néz, csodaszép kis zöld részt alakítottak ki. Virágok, kis bokrok és egy kis fa. A hátsó ház lakói szívesen szoktak oda kiülni a padra, beszélgetni vagy olvasgatni. Nem tudni, hogy a hülye nőnek az nem tetszett, hogy ott növények vannak, vagy az, hogy ott szívesen elüldögél az ember, de kitalálta egyik lakógyűlésen, hogy azt a kevés zöldet onnan rögtönk ki kell irtani, mert befér oda egy kocsi. Szerencsére ebből nem lett még semmi.


A növényzet kiirtása után visszatért a kocsi témára. Egy vendégségbe érkező család bejött az udvarra, gyorsan ki is szúrta magának a hülye nő a kocsit, mikor a család bement, lemászott a harmadikról és végigkarcolta a kocsi oldalát (ő, aki előtte védte a fényezést a tuják ágaitól), lett is belőle nagy balhé. Később apám hozott egy kocsit, amit el akart adni, de mivel friss jogsis voltam, én használhattam, hogy gyakoroljak, és ha netán meghúznám valahol, az se lenne gond. Na, ránk is szállt egyből a drága szomszédasszony! Volt rá példa, hogy reggel fél nyolckor az utcára néző ablakából ordítozott a harmadikról az anyámmal.

Mellékesen megjegyezném, hogy az utca ahol lakunk, forgalmi vizsgák kedvelt útvonala. A tanuló vezetőket szívesen hozzák ide oktatóik, hogy gyakorolják a parkolást forgalmas úton is. Egyszer, mikor jöttem hazafelé, láttam, hogy egy tanulóvezető éppen próbált beparkolni. Ezzel nem is lett volna gond, neki is meg kell tanulni, de a hülye nő levonszolta a nagy valagát az emeletről és elkezdett a kocsiban ülő oktatóval ordítani: hogy mernek itt ilyesmit csinálni?! menjenek máshova gyakorolni!


Legújabb ötletét viszont a mellette lakó marhától hallottuk. Ketten ugyanis kitalálták, hogy akik két kocsival be mernek járni az udvarra, azok naponta 1000 Ft parkolási díjat fognak nekik fizetni. De ha ez nem lenne elég, a ház közös képviselőjének leadta a rendelést egy parkolásgátló beszerelésére. A terv az lenne, hogy a kapuban felszerelik a parkolóőrt, majd szépen lezárják és a kulcsot meg ők elrakják, hogy még véletlenül se tudjon senki se bejárni. Az persze nem volt gond, hogy a férje halála után éveken keresztül lezárva tartott egy teljesen üres parkolót.

Áldott jó ember volt, jó egy éve hunyt el. De kell neki a parkolóhely, ha feltámad!

Hogy mi fog megvalósulni ezekből, nem tudni, de már várjuk megint miféle briliáns ötlettel fog előrukkolni.

 Kedves Olvasó!

Öntsd ki a szíved, amíg nem késő! Az ásó-kapa-nagyharang eljövetelekor te már nem panaszkodhatsz! Nem csak a saját, hanem ismerősöd történetét is elküldheted.

Sztorikat a hulyevel(kukac)gmail.com e-mail címen fogadunk.
 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyevel.blog.hu/api/trackback/id/tr412910597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bohuš 2011.05.20. 08:52:49

Szívlapát. Más megoldás nincs.

Disznó Úr 2011.05.20. 18:28:17

Miért érzem úgy, hogy ez akár az én házam is lehetne?! A söpredék ellepte a márványcsarnokok lépcsőit. No pasaran! Egyszer csak vége lesz a proletárdiktatúrának... (lesz a francot! "A mai naptól országunk államformája: proletár-idiokrácia")

Take-it-Easy 2011.06.11. 15:22:18

A könyvelő egy külön ember(?)fajta.
Én egy normális könyvelőt sem ismerek. A számokkal való munka tényleg ennyire őrjítő?

TH 2011.06.11. 17:38:50

Én ismerek normális könyvelőt, de ez nem munkafüggő...őrültekkel tele a világ, és az ilyen erőszakosabb fajta bizony sok kárt okoz...

2011.06.12. 12:46:57

Dobjatok már be ennek a némbernek egy társasházi törvényt (tetszés szerint akár téglához kötözve), addig is lefoglalja magát.
süti beállítások módosítása