HTML

Hülyével együtt élni

Van ilyen sztorid? Írd meg: hulyevel(kukac)gmail.com

Friss topikok

Kifújt a blog

2011.09.30. 07:00 :: hulyevel

Sziasztok!

Úgy tűnik, hogy eddig tartott ez a blog. Legalábbis, ami a péntekenkénti folyamatos megjelenést illeti. Elapadtak az olvasói levelek. Mint bohuš olvasótársunk jelezte, cs. posztoló, az Apám, a hülye poszt beküldőjének az e-mailjeiből, akitől a Téboly Miki tovább spórol című posztot is lehoztuk, még össze lehetne csipegetni egy posztra valót, még sem teszem. Miért? Mert nem érné el korábbi posztjai minőségét. Holott ez a blog egy kicsit olyan, mint az első csók, vagy az első szerelem. Több szempontból az első olvasói poszt volt a legjobb.

Az eredeti elképzelésem az volt, hogy az olvasói posztok beküldői többnyire "őrült" (volt) férjekről és barátokról írnak, na meg természetesen "őrült" (volt) feleségekről és barátnőkről. Ehelyett a szomszédok adták ki a legnagyobb mennyiséget. Amivel nincs gond, így forrotta ki magát ez a blog.

Másrészt az egyik posztban is hosszasan magyarázkodott a posztíró, hiszen nem ítéli el emberileg az Alzheimer-kóros szomszédját, viszont attól még megkeseríti a bácsi az egész családja életét. 

Lehet, hogy a provokatív címválasztás és fejléc sem túl szerencsés, mint egyik kommentelő írta, nem szívesen írna önhibáján kívül beteg szomszédjáról "Hülyével együtt élni" című blogra. Teljesen érthető. Így, az utólagos tapasztalatok alapján valószínűleg például "Az együttélés nehézségei" blogcím szerencsésebb lenne. (Bár kevésbé ütős.)

Mégsem változtatnék a néven és fejlécen, úgy még nehezebb lenne rábukkanni.

Majd meglátjuk, hogy mi lesz a blog sorsa. Ha kapok megfelelő levelet ( hulyevel(kukac)gmail.com ), kirakom, ha meg nem, akkor ennyi volt. Üdvözlet mindenkinek és köszönöm az eddigi értékes e-maileket, kommenteket.

Köszönettel:

Hulyevel


 

VAN ÉLET A (BLOG)HALÁL UTÁN? LEGYEN,  KÜLDJETEK POSZTOT!

hulyevel(kukac)gmail.com

 

 

 

 

 

 

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyevel.blog.hu/api/trackback/id/tr512951608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

evol 2011.10.02. 19:50:34

szintén :(

Nekem szerencsém van, normálisak a szomszédok, nincs mit írjak a blogra. Egy dolgon szoktam mérgelődni, hogy egyesek képtelenek a háztól 1 perc sétára lévő szelektív gyűjtőt használni. Inkább minden vackot beletömnek az egyetlen kukába (12 lakásos társasház, egyetlen kukával...).
Kedvencem a rendszeresen (értsd, minden alkalommal) látott üres műanyagpalackok, akkurátusan rácsavargatott kupakkal. Hogy még véletlenül se lapíthassa össze legalább a szemét súlya, hamár a kedves lakó képtelen rá.

de hát ebből nem jön ki egy poszt... :)

2011.10.03. 09:54:05

@evol:
Tipikus sajnos.
Nálunk házon belül van műanyagos szelektív + palackprés, de ennek ellenére préseletlenül, kupakkal dobják ki a palackokat, utána meg nyávogás van, hogy kevés az 1 szelektív kuka...
Papíros szelektív is van (2 is), ennek ellenére előfordul, hogy valaki vesz valami bazinagy akármit és a dobozát csak annyira hajtogatja össze, hogy beleférjen az egyik kommunális kukába, aminek kapásból a felét el is foglalta.

bohuš 2011.10.06. 19:30:42

Kár, pedig már hozzátartoztál a pénteki daily routine-hoz. Voltak itt jó történetek :-)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.04. 16:40:31

Kár! Hihetetlen sztorik voltak, és elég jó görbe tükör volt.
Ezen kívül némelyiken a jó stílus miatt visítva röhögtem ;)
süti beállítások módosítása