HTML

Hülyével együtt élni

Van ilyen sztorid? Írd meg: hulyevel(kukac)gmail.com

Friss topikok

Dögevő család

2011.03.18. 07:04 :: hulyevel

Pococurante nickű olvasónk egy egész sorozatot ígért. Köszönjük a posztot és várjuk a vitriolos tollú olvasó-szerző további írásait.

 

Hülyék az életemben

Első rész

 

Nem hiszek a normálisban, de nem azért, mert valami nihilista-nonkomformista tizenéves vagyok, aki úgy fejezi ki a globalizáció elleni lázadását, hogy Kínában gyártott, multicégek áruházaiban forgalmazott kitűzőket vesz, marketingesek által gondosan megtervezett, lázadást kifejező szimbólumokkal, vagy hasonló matricákat ragaszt az iPadjére.
Az ok, amiért így vélekedek, az az, hogy aki Közép-Kelet Európában azt meri állítani magáról, hogy egész életében megfelelt az éppen aktuális társadalmi normáknak, és elmúlt 14, az olyan takonygerincű, szolgalelkű, és jellemtelen, hogy bár a parlamentális demokrácia, és a jogállam feltétlen híve vagyok, az ő esetükben indokoltnak tartanám a tárgyalás nélküli karóbahúzást, de úgy, hogy érezzék, meghalnak.
Azonban, ennek ellenére, számos olyan alakkal találkoztam, aki felidegesített, és úgy vélem, okkal. Úgy döntöttem, ezeket az embereket megírom, így küzdve a felgyülemlett stressz által okozott keringési, és gyomorproblémák ellen.
Szabadon fogok csapongani az időben: élményeimet az alapján vetem papírra, ahogy eszembe jutnak, nem kronológiailag. Pár apróbb adatot – elsősorban a neveket – megváltoztattam, de amit leírok, az megfelel a valóságnak, és egyetlen, bemutatott személyt sem tettem aljasabbá, sunyibbá, vagy ostobábbá annál, mint amilyennek láttam őket. A korrektség kedvéért megjegyzem: minden érmének két oldala van. Lehet, hogy ők másképpen adnák elő a történetüket. Lehet, hogy én vagyok a hülye. Ez utóbbi egyébként megnyugtatna: csodálatos lenne biztosan tudni, hogy igen, az én világlátásommal van a gond, és a világ egy tökéletesen normális hely, még ha nem is látom annak.

Elsőnek a Dögevő családot vesézem ki


Dögevőék apám barátai, vagy legalábbis, ez a jogalap arra, hogy miért őt találják meg akkor, ha kölcsön akarnak kérni. A család legtöbb tagja vagy orvosi eset, vagy az a fajta irritáló marha, akit egy idő után megpróbálsz agyonverni a széklábbal. Kedves szokásuk, hogy bejelentés nélkül megérkeznek, megebédelnek, bedobnak egy könnyű uzsonnát, ha még esetleg hagytak valamit a hűtőnkben, akkor vacsoráznak is, majd lelépnek.

Előttük

Utánuk

(a képek illusztrációk, a "hűtődublőrök" is különbözőek)


Gábor az a tipikus, nagypofájú senki, aki állandó önigazolási vágyban ég. Főállásban fűtő a napnál, amúgy alkalmi munkákat vállal. Tekintve, hogy a neje két diplomát szerzett, ő meg sanszos, hogy az érettségi papírjait két karton vodkáért csencselte az Ecserin, a házassága után ez a kényszer tovább nőt, főleg, hogy az asszony családja csak azért nem tette el láb alól a befurakodó "büdös prolit" mert a pisztoly, a robbanószer, és a méreg nem elegáns, ellenben, ha leszúrnák a dédpapi párbajtőrével, esélyes, hogy esetleg rájuk folyna egy kevés a melósvérből, ami azonnali degeneratív elváltozásokat indítana be a szervezetükben.
Emellett egy szánnivaló kettősség is jellemzi. Igyekszik adni az elpusztíthatatlan, örök vagányt, aki csak azért nem lett miniszterelnök, mert ha a széles tömegek elé kerül, hogy micsoda képességekkel bír, akkor olyan öngyilkossági hullám indult volna be az önmagukat fölöslegesnek érző emberek tízezrei között, hogy az már kihatással lett volna a gazdaságra, de a házasságában olyan szinten tutyimutyi, hogy ha azt mondanánk rá, papucsférj, az a dolgok indokolatlan megszépítése lenne. Ha a felesége elkiáltja magát, hogy negyvenhárom, kezét-lábát törve mérőszalagot keres, hogy pontosan annyi centit ugorjon.
Ha józan, akkor nincsen vele nagy baj: vagy csöndben ül, felfogja, hogy nem osztottak neki lapot, - ez elsősorban akkor fordul elő, ha vele van a (z)asszony - vagy anekdotázik. Pár feles után jön a haverkodással kevert sztorizás: mindenkit ismer, de nem ám úgy, hogy egyszer látta a sarki közértben, hanem hogy komoly barátok, sőt bajtársak. Hogy akkor hogy a francba nem tudott egy higiéniai szaktechnikusi– leánykori nevén takarítói– állásnál jobbat szerezni, örök és megválaszolatlan rejtély.
Klári, Gábor neje magas, kövér, KACKIÁS BAJSZÚ , akin meglátszik, hogy két gyereket is szült, bár elnézve a végeredményt, mindenki jobban járt volna, ha végigfolynak a combján. Komoly pszichés zavarokkal küzd, a skála széles, mint a csípője. Ez nem lenne baj, de egyfelől, a gyógyszereit csak egy bizonyos időszakban szedte – erről később – helyettük a családja unszolására a vallásba menekült, abban bízva, hogy majd Jézus meggyógyítja. Az anyja és az apja amúgy a pletykák szerint megérnének egy külön bejegyzést: magasan képzett, tanult emberek, akik sikeresen belehülyültek a sumér-magyar akkád-magyar szkíta-magyar és orioni-magyar elméletekbe, valamint a kereszténység valami sajátos, sámánhittel kombinált változatába, plusz az olyan kapcsolt tanokba, mint az összeesküvés-elméletek, és hasonló dolgok. Klári ebből még csak annyit vett át, hogy a kocsijában kizárólag keresztény példabeszédeket játszhatnak le a magnón, valamint KIZÁRTA EGY ÉJSZAKÁRA GÁBORT, MERT NEM JOBBOS PÁRTRA SZAVAZOTT, ÉS VOLT OLYAN HÜLYE, HOGY EZT ELMONDTA NEKI.
Anyának olyan szinten alkalmatlan, hogy a macskámat nem bíznám rá, pedig nincs is, és ha lenne, akkor is utálnám. A gyerekeit úgy kezeli, mint a szobanövényeket, azaz nem baj, ha néha kimarad egy-egy öntözés, vagy megtámadják a levéltetvek, mert majd helyrejön az magától. Nem egyszer előfordult a lánya szerint, hogy egész egyszerűen nem kaptak enni, vagy azzal az indokkal, hogy drága, vagy mert már csak egy kicsit kell kibírnia, és nálunk majd jóllakik.
Panna, a fent említett lány talán a család leginkább kedvelhető tagja, mert csak simán ostoba. Erősen gyanítom, hogy ha egy kicsit nagyobbra nő, komoly sikereket fog elérni a pasik között. Kár szót vesztegetni rá, mert a hülyesége, talán egy vagy két alkalmat leszámítva nem az a legendás fajta, hanem a klasszikus "szőke nős" butaság.
Márk, a legkisebb komoly pénzeket hozhatna a családnak, mint egy abortuszpárti reklámkampány arca. Valahol sajnálom a srácot, - sőt, kimondom: szánom - mert Klári a terhessége alatt kicsit megingott az ima erejében, és beszedte a kedélyjavítóit. Erősen gyanítható, hogy a remek gének mellett ezek is komoly szerepet játszanak abban, hogy ha beöltöztetnénk egy kisebb zsák krumplit a ruháiba, akkor az anyja lelkesen újságolná, hogy nem csak hogy egyik pillanatról a másikra javult a fia magatartása, sőt, a szellemi képességei is sose látott magasságokba emelkedtek. A kölyök három, három és fél év körüli. Még pelenkázzák, sőt, meg van az a kedves szokása, hogy ezt megpróbálja letagadni, és tiltakozik az ellen, hogy tisztába tegyék. Mondatokban csak a csillagok speciális állásakor kommunikál, amúgy a mutogatás, és a korosztályára jellemző minimális szövegkohézió és nyelvtani egyeztetés nélkül, egymás mellé rakott szavakkal. Ha ehhez hozzávesszük, hogy ha nem kapja meg azonnal, amit akar – ami Klári mellett előfordul – akkor nem csak hogy zokog, de harap, üt, és karmol is, ami így elsőre komikusnak tűnhet, de az röhögjön tiszta szívből, akit egy félévente egyszer manikürözött, hiperaktív hülyegyerek lendületből szemfenéken karmol.
Szegény anyám - aki ha meglátna egy vörös pikkelyes, ördögszarvú, arámi vagy latin nyelven kántáló, konyhakéses csecsemőt egy kibelezett, és feldarabolt védőnő mellett, akkor is a keblére ölelné a srácot, és megjegyezné, hogy: "Nem rossz, csak eleven." - sem tudja elviselni.
A barátság - már ha ezt annak lehet nevezni – lassan, de biztosan kopik. Sajnos túl lassan: nem kétlem, hogy még évekig ide fognak járni, pusztítani a kaját, és szerencsétlen, rettegő agysejtjeimet.


 

Kedves Olvasó!

Öntsd ki a szíved, amíg nem késő! Az ásó-kapa-nagyharang eljövetelekor te már nem panaszkodhatsz! Nem csak a saját, hanem ismerősöd történetét is elküldheted.

Sztorikat a hulyevel(kukac)gmail.com e-mail címen fogadunk.

 

80 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyevel.blog.hu/api/trackback/id/tr732687064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

erdészpista 2011.03.18. 15:57:30

Túl sok az irodalom és kevés a történet.

hulyevel 2011.03.18. 16:42:39

@erdészpista:
Nekem bejött a posztíró stílusa, de ízlések és pofonok. Pistám, hajrá, told a te "hülyéidet" tömören, ha neked úgy tetszik és ha szerintem is jó, kiposztolom.

Taxomükke (UK) 2011.03.18. 20:53:50

Egyetértek az előttem szólokkal: nagyon jó a stíl, de kevés a sztori. Mindazonáltal: hajrá!

majdéntudomhogy-hogyvan 2011.03.18. 21:27:47

A repertoár tényleg széles! Én egy kezdő bölcsésznek tippelném, keményen elnyomott agresszióval!

Emőke1 2011.03.18. 21:37:04

Jó ez, csak ne adjátok fel értelmezésre:) Mostanában nem divat megérteni.

taecleau 2011.03.18. 21:54:59

"Unszimpatikus emberek jönnek hozzánk és túl sokat esznek". Ennyi elég is lett volna a sok sziporka helyett.

bovaryné 2011.03.18. 22:00:16

Nekem nagyon tetszett. Jó a stílus. Lehet, hogy kevés a sztori, de tök jók a jellemrajzok.

Blogger Géza 2011.03.18. 22:14:47

A posztoló kifejezetten jól tud írni, a végeredmény lendületes, élvezetes. Az igazság meg kit érdekel. Lehet hogy a posztoló más szempontból ugyanolyan degenerált, mint a főhősei. :)

penelope garcia 2011.03.18. 22:22:48

Jó volt ez. :)
Kicsit emlékeztet a família mély empátiája a húgom sógorára és kis családjára, akik ugyan hoznak (is) kaját, de ha ebédre jönnek, csak másnap éjjel mennek el...

Profifogadás 2011.03.18. 22:24:42

Ki nem hisz a meg gazdagodásban? Én hittem! Olyan rulett stratégiát dolgoztam ki amely megváltoztatta az életem!Most ingyen a tied! Regisztrálj itt: partner.sbaffiliates.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_34869b_983 töltsd fel a számlád minimum 2500Forinttal menj a kaszinóba és kezd el a rulettet!Tegyél a 1,2,3,4 közé 5 egységet,9,12,8,11, közé is 5öt 13,14,16, 17 közé is, 20,21,23,24, közé is, 25,26,28,29, közéis ötöt, 32,33,35,36, közé is ötöt a 3 és a 0 közé tegyél 3 egységet, ez 78 % os stratégia, ha nyertél akkor cseréld meg 3,6,2,5 közé tegyél elsőnek és onnan kezdj el rakosgatni avagy utána jön a 8,11,7,10 és így tovább! Ez 78 % ot jelent ez a legnagyobb nyereséges rulett stratégia de csak ebbe a kaszinóba lehet megtenni sajnos! Vagy nem online kaszinókba de akkor viszont ha rá jönnek kirakhatnak! Sok sikert itt regisztrálj még ma! partner.sbaffiliates.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_34869b_983

AzHofi 2011.03.18. 22:49:32

Hogy a büdös kurva istenbe tud ez címlapos lenni.

Styxx 2011.03.18. 22:50:27

@Profifogadás:
Netán arra gyúrsz, hogy rólad szóljon a következő poszt?:-)

hulyevel 2011.03.18. 22:54:17

@AzHofi:
hát a hűtőfotókért:-)

zozóka 2011.03.18. 23:04:45

"az ő esetükben indokoltnak tartanám a tárgyalás nélküli karóba húzást, de úgy, hogy érezzék, meghalnak."

Nem tudom, a szerző ki fia-borja, de olvasott/filmnéző embör, mert az idézet érdemi része Sienkiewicz Tűzzel-vassal című művéből való. :)

nagybela2 2011.03.18. 23:16:08

a vendéglátók is elég gerincesek lehetnek - ha van alapja a történetnek.

de ha csak kitalált a sztori, akkor az gyenge. a szövegezés szánalmas, poén pedig a végén sincs.

sutyiati 2011.03.18. 23:47:29

nem jó, hihetetlenül túl van fuzionálva. hülyeblog-stílus, miért létezik ez egyáltalán.
JAJ

fidesz = házmesterek pártja 2011.03.19. 00:20:09

Miért van olyan érzésem, hogy a szerzőnek igen komoly kisebbrendűségi komplexusai vannak?
Feltételezem, akikről valójában szól a történet, azokat szeretné ilyennek látni, holott valószínűleg teljesen hétköznapi emberek. Ellentétben szerzőnkkel, aki talán elfelejtette bevenni a napi nyugibogyó adagot. :D

fidesz = házmesterek pártja 2011.03.19. 00:21:37

@AzHofi: ismerve a címlapot szerkesztők lelkivilágát... nem tudom, mit csodálkozol. Inkább azon kéne meglepődni, ha néhanapján normális blogok is megjelennek ott...

fidesz = házmesterek pártja 2011.03.19. 00:22:39

Egyébként a címből arra tippeltem, hogy valami vegetariánus családtag problémázik családja "dögevőin"... :DDDD

Dr.Dr. VUVUZELLANÉNI okleveles tengerimalac hentes 2011.03.19. 00:29:27

Hat igen! De itt, es most meg kell emliteni azt az emberfeletti akaratot es kitartast, mellyel a posztiro anyukaja "felneveles" cimen megprobalta minimalizalni az emberisegre sulyos teherkent terpeszkedo Pococurante nickneven irogato armageddont.
Kulon tekintettel a tenyre, hogy ekozben mindvegig ketsegek gyotortek, hogy anno, amikor a Nyugati nyilvanosaban racsapodott a wcajto, es ijedteben kipottyantotta mehenek gyumolcset a truvajos padlora, akkor a hosszas, maszatos turkalas es keresgeles eredmenyekepp a magzatat, vagy egy pofas szardarabot tolt vissza a vaginajaba...
Vegul is tokmindegy, a lenyeg hogy aztan annak rendje s modja szerint megszulte, es itt van kozottunk...

hu de kurva vicces voootam.

raouljulio 2011.03.19. 01:26:11

Egyutt is erzek a sztorival meg nem is. Eloszor: a gyerek nem tehet semmirol, ez nagyon fontos! Aki meg nem szeretne sokáig vendegseget a kecojaban, az ugyeljen a vendégek elé pakolt kaja/pia mennyisegere. Bocs a helyesirasert, "okos"rol kommenteltem.

asd123321dsa 2011.03.19. 05:03:21

Dögevőék csak simán ősbunkónak tűnnek... Viszont végignézve a posztokat hadd kérdezzem meg ez a blog azért van, hogy pszihiátriai eseteken röhögjetek?

munkamacskák gazdija 2011.03.19. 07:12:39

Csak beleolvastam.
Ahhoz túl bőlére eresztett, hogy megérje elolvasni.

Képregényben nincs meg?

eklar 2011.03.19. 07:55:05

A poszt gyenge, szellemtelen. Az ebben a műfajban elvárt extrém fordulatok és képzettársítások nem pótolják a stílust és tartalmat. A karakter meg átlag. Ilyenek jönnek szembe és hátulról, naponta százával.

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2011.03.19. 07:55:13

@Profifogadás: hülye vagy és minket is annak nézel & kösz a spamet bazmeg.

T5H 2011.03.19. 07:59:31

Kedves posztoló!

Önnek pszichiáternél a helye.

pHérték 2011.03.19. 08:00:21

Madarat tolláról, embert "barátjáról"... ugye?
Magát minősíti a (távolról sem) kedves panaszkodó. Ha különb lenne azoknál, akiket itt aláz, szemtől-szemben tisztázná velük, hogy mi a baja! De jó magyar szokás szerint a hátuk mögött jó-pofizik, elég durva módon.
Lehet, hogy nem lesz gyomorfekélyed, de a jellemedet tuti végleg hazavágod, ha így folytatod!

nyekk 2011.03.19. 08:38:06

Ennek a posztnak a szerzője véletlenül nem a pécsi pszichopata ámokfutó lövöldözó?

becsoccsent 2011.03.19. 08:44:31

" magasan képzett, tanult emberek, akik sikeresen belehülyültek a sumér-magyar akkád-magyar szkíta-magyar és orioni-magyar elméletekbe, valamint a kereszténység valami sajátos, sámánhittel kombinált változatába, plusz az olyan kapcsolt tanokba, mint az összeesküvés-elméletek "

.. es a legkevesbe sem visszafogott zsidozas. es hogy mostanaban mennyi ilyen van!

a poszt nem tokeletes, de jo. a fikazokat sajnalom, hogy nem ertik :)

baaz 2011.03.19. 09:08:01

hát ez elég fos volt

tejcsokoládé (törölt) 2011.03.19. 09:16:34

olvasgattam, olvasgattam, oszt jól abbahagytam. unalmas, rosszul megírt, erőltetett.

untermensch (törölt) 2011.03.19. 09:27:55

Nagyon buta és nagyon hosszú poszt, ami igazából nem szól semmiről. Nekem sem sikerült végigolvasnom. A két kép még mélyebbre löki a stilisztikailag amúgy is kritikán aluli írást.

A modorosra lehetett volna beküldeni, bár gyanítom, visszadobták volna. A posztírónak javaslom, ne hagyja ott a főállását az írás kedvéért, nincs jövője.

hulyevel 2011.03.19. 09:28:41

@asd123321dsa:
"végignézve a posztokat hadd kérdezzem meg ez a blog azért van, hogy pszihiátriai eseteken röhögjetek?"
Nem, hanem a magadfajta címlapirigy posztolón:-)
Egyébként főképp olyan pszichiátriai esetekről és vagy orvosoilag "normális hülyékről" szólnak a posztok, akik megkeserítik a környezetükben élők életét. Ilyen vigaszdíjszerű, de olvasgass bele a blog ismertetőjébe is.

IPG 2011.03.19. 09:29:49

Tanulság: aki hülyékkel barátkozik maga is hülyévé lesz.

2011.03.19. 10:07:20

Nagyon modoros, önnön okosságával tetszelgő a posztoló.
Nem is értem: ha ennyire taplók az ismerősök, hogy kieszik a hűtőt, akkor miért is kell barátkozni velük ? Be se engedném többet a lakásba az ilyeneket.

haggyadmá 2011.03.19. 10:07:32

Még az 5 polcos hűtőt is 2 polcossá ették. Minek teszel be képet, ha kamu? A sztori szórakoztató, de a hamis képek hiteltelenítik.

Hozsanna 2011.03.19. 10:29:13

Aki így ír egy hároméves gyerekről: az egy barom. Akkor is, ha a nagyokos értelmiségi pózában tetszeleg. Megnyugtatom: a "tisztelt" posztolóból ember sem lesz soha, nemhogy értelmiségi. A hároméves gyerekből meg még bármi lehet. Egy biztos: akármi lesz is, az IQ-ja messze meg fogja haladni e "remek" kis írás összetákolója IQ-jának a négyzetét.

hulyevel 2011.03.19. 10:29:54

@haggyadmá:
"Még az 5 polcos hűtőt is 2 polcossá ették. Minek teszel be képet, ha kamu? A sztori szórakoztató, de a hamis képek hiteltelenítik. "

"(a képek illusztrációk, a "hűtődublőrök" is különbözőek)" a képaláírás. Gondoltam elég egyértelmű. Ezek szerint...

Profifogadás 2011.03.19. 10:33:01

Bemutatok egy olyan pénzkereseti lehetőséget amely akár havonta 5-10 ezer forinthoz juttat! Csak annyit kell tenned hogy itt regisztrálsz ingyenesen : www.marketagent.com/f.asp?RefUID=239303 normálisan kitöltöd az adataidat, a kérdésekre válaszolsz , és küldeni fognak kérdőíveket! Amint küldenek egyet rögtön töltsd ki és kapsz 1-3 euróig pénzt aztán leutalhatod magadnak! Nagyszerű és eredményes pénzkeresés ilyen nagyon ritkán adódik! Regisztrálj még ma hogy minnél gyorsabban hozzá juthass a kérdőivekből befolyt összeghez! Figyelem nem mindig küldenek levelet ha ki tudsz tölteni kérdőívet ezáltal célszerű legalább két naponta bejelentkezni az oldalra! És ott megnézni hogy van e neked szánt kérdőív! Öszíntén válaszolj a kérdésekre a regisztrációkor! Regisztrálj még ma www.marketagent.com/f.asp?RefUID=239303

Jokerpofa 2011.03.19. 10:33:03

@haggyadmá:
Te meg tanujjja meg mondatot ertelmezni.

"(a képek illusztrációk, a "hűtődublőrök" is különbözőek)"

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.03.19. 10:37:07

@taecleau: dugás helyett elég lenne, ha kivernéd, a csaj meg majd feltunkolja.

@haggyadmá: mondjuk alá van írva, hogy csak illusztráció, ugye.

Karnamantra 2011.03.19. 10:37:07

Néhány mondatot átvariálva, kis helyesírási anomáliákat javítva, erősebben központosítva - ez egy remek írás. Nem baj, ha "sok a körítés", az irodalom erről szól. Folytasd.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.03.19. 10:38:48

@Karnamantra: így van, egy kicsit meg kellene talán húzni, de nem vészesen, jó lesz ez, mainapság divatos stílus lesz ez, sztem sem tehetség nélkül való. Sok belőle egy idő után panelessé válna gondolom, de az még messze van.

Folytatást várok:)

márki26 2011.03.19. 10:43:58

Nagyon szar. Ezt a modoros blogon sokkal faszábban megírták már többször.

Ernoke 2011.03.19. 11:15:50

jó ez a blog, pszichológiai segítségnyújtás a hülyék által sújtottaknak.:)
szerintem egyszer én is hozzáteszem a részemet, és megírom állandó mumusomat, a bolond kolléganőmet.

Behajtó70 2011.03.19. 11:16:43

Csak hülyéknek lehetnek hülye barátai! Minek engeditek be őket? Világos: hasonlóak vagytok! Akkor meg mit panaszkodsz?!

melk0r 2011.03.19. 11:16:56

Az bevezető rész jó volt, de aztán az elején ígért objektív és optimista megközelítés helyett csak osztottad a szereplőket. Kicsit izomtiboros beütés ilyen szempontból, nincs empátia, ami szerintem egy jó történethez kell.

"A korrektség kedvéért megjegyzem: minden érmének két oldala van. Lehet, hogy ők másképpen adnák elő a történetüket. Lehet, hogy én vagyok a hülye."

cs.posztolo 2011.03.19. 11:18:52

Nekem nagyon tetszett a poszt, várom a folytatást, mert én ezt leginkább csak előszóként értelmezem, hogy felkészüljünk, mi is várható a jövőben a családtól.

A posztolót sokan szidják, tipikusan olyan emberek lehetnek, akiknek a környezetében nincs elviselhetetlen ember. Ők tehát nem értik, de én azt üzenem nekik: ti vagytok a boldogok, ne olvassátok ezt a blogot, nem nektek szól!

MagyarZizzi (törölt) 2011.03.19. 11:19:23

Nekem tetszett. (Gondolom, kevésbé tetszene, ha nekem lennének ilyesféle ismerőseim, de hát más baján könnyű nevetni.) A sítlus is jó volt, kicsit terjengős ugyan, de azért kíváncsian várom a folytatást!

Stupidella 2011.03.19. 11:23:39

Ez nagyon erőltetett volt...

Amúgy meg embert barátjáról, ugye.

hulyevel 2011.03.19. 11:30:16

@Ernoke:
Várom, ne fogd magad vissza!:-)

Fannii 2011.03.19. 11:42:30

Nálam már az első mondat kivágta a biztosítékot. Nonkomformista? Az valami olyan, aki nem szereti a komfortot, vagy mi? Nonkonformista lesz az te kis te. Amúgy jó kis írás. 12 évesen én gyártottam hasonlókat.

hulyevel 2011.03.19. 11:45:50

@Fannii:
Bízom benne, hogy 12 éves korod óta nem romlott a színvonalad. Ha van ilyen jellegű sztorid, küldd el és ha nekem is tetszik, kiposztolom.

Fannii 2011.03.19. 11:53:23

@hulyevel: Köszi a lehetőséget, de nem nagyon tudok internetezni a pszichiátriáról. Napóleon és Jézus mindig buzerálja a wifit.

hulyevel 2011.03.19. 11:57:50

@Fannii:
:-))))
pedig remek a beugród.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.03.19. 12:14:11

@Fannii: én már anyámban is ilyeneket okádtam a magzatvízbe, de az a helyzet, írói hitvallásom szerint direkt szart írok, ne kelljen a köcsög kommentelőkkel bájologni.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.03.19. 12:20:22

@Behajtó70: mielőtt a 14. fogalmatlan hülye is beírja, hogy minek engedi be, felhívom a figyelmét mindenkinek arra, hogy a történet szerint nem barátok, hanem apja barátai. Azaz: nem feltétlenül a posztoló hatásköre annak eldöntése, bejönnek-e a lakásba.

hulyevel 2011.03.19. 12:25:27

@vészmadár (pica pica):
:-))
Ráadásul más kommentelő szerint ez a poszt rém silány, a modoroson mindezt többször is, sokkal jobban megyíták. Hát, amennyire én látom, a modorosnak kevés náladnál aktívabb törzskonnentezője van, ha mindez annyira silány lenne, akkor azt talán te állíthatnád itt a leghitelesebben.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.03.19. 12:32:39

@hulyevel: a helyzet az, hogy sokféle átfedés van mindenféle kipécézett embertípus esetében (mondjuk a modoros rapper egyik alfaja, az álnigger, nah az 90%-ban megvan a modoros graffitisben is). A néptáncos és a turulmagyar 73%-ban átfedi egymást, szval felbukkanhatnak hasonló elemek.

Fannii 2011.03.19. 12:46:51

@vészmadár (pica pica):
Akkor mi lelkitársak vagyunk. Mondjuk nekem az az írói hitvallásom, hogy nem írok semmit, csak nagyon bánatosan merengek a papír felett. Néha a távolba nézek elborult tekintettel. És persze szigorúan papírra vetem a semmit, mert a gépek olyan személytelenné teszik az írást. Most elmegyek szavalni valamelyik irodalmi kávéházba. Sietnem kell, mert mindjárt gyógyszerosztás.

walker57 2011.03.19. 12:50:36

A blog szabadon választható olvasmány.
A vélemény is szabad.
Nekem teszik a stílus, remélem nagy a család és a baráti kör, lesz még folytatás.

Lord_M_ 2011.03.19. 13:09:34

@Lord_M_: jav:

'hát a levesen érződik hogy nem melegített...'
helyett
'hát a levesen érződik hogy melegített...'
He?

hulyevel 2011.03.19. 13:11:18

@Lord_M_:
Jó a sztori, kössz. kissé megszerkesztve-rövidítve majd lehozom, ezért most törlöm.
Kérlek legközelebb, mint mások is a huylevel@gmail.com-ra küldjetek poszt-tervezetet, kár lenne veszni hagyni a jó íráokat kommentként:-)

hulyevel 2011.03.19. 13:13:26

@hulyevel: @Lord_M_:
na, a bloggazda is meghülyült:-)
az e-mail cím helyesen természetesen:
hulyevel@gmail.com
és kössz még egyszer, szerintem valamikor április közepén le is hozom.

TGabi 2011.03.19. 13:16:11

Lord M

Az övé tök jó sztori volt-a posztolónak meg pocsék, fikázós a stílusa.

Tudjuk, mit akart, de sajnos"nem jött át.":)

Lord_M_ 2011.03.19. 13:17:08

@hulyevel: szerintem a huylevel sem rossz :)

nem feltétlen poszt tervezetnek szántam, csak amolyan izének, hogy egy konkrét példa esetleg jobban bemutatja a családot, mint hogy személyenként csak bántjuk a tagokat...

de ha lehozod, (és kipofozod) ám legyen :) híres leszek :P

hulyevel 2011.03.19. 13:45:18

@Lord_M_:
hát, ha valaki regisztrálta, neki biztos jó:
Csöppnyi pofozással leközlöm. Lord_M_ nek nevesítselek, vagy másképp?

Lord_M_ 2011.03.19. 13:56:47

@hulyevel: használhatod a Lord_M_ -et, hiszen kommentként is vállaltam volna

hulyevel 2011.03.19. 14:29:33

@Lord_M_:
oké, egy klassz, "Klárához" illő képet is találtam, remélem tetszeni fog:-)

Lord_M_ 2011.03.19. 14:38:50

@hulyevel: :)

megnézhetem, vagy legyen meglepetés? :)

mellesleg akkor tájt kb 55kg lehetett, 170cm körül szőkés vöröses rövid göndörödő hajjal, arcra meg ehhez hasonlít mondjuk, ha a kép öregedne 15 évet és néhány év elhanyagoltságot ráhúznánk...

www.creativeartgallery.co.uk/upload/U239173_todd_white_muriel_creative_art_gallery_oxford_woodstock_oxfordshire_web.jpg

hulyevel 2011.03.19. 14:44:01

@Lord_M_:
Telepátia, kissé hasonló, főképp a karakter! (persze ami kikerül, sokkal durvább, hiszen az csöppet sem cél, hogy a valós szereplőkre ráimserjenek)
Meglepi Lordom, péntekenként frissül a blog új poszttal és ha nincs Index-címlap, akkor távolról sincs ekkora forgalom, így hátha törzsolvasóvá válsz:-)

asd123321dsa 2011.03.19. 17:44:59

@hulyevel: Kár volt a kommentemet személyeskedésnek venned, mivel nincs blogom így "címlapirigy" sem lehetek. Egyszerűen (finoman szólva), csak morálisan megkérdőjelezhetően találtam, hogy az olyan esetek mint pl. Emese vagy Kacsáék itt a humor forrását biztosítják. Ebben a posztban a gyerekek ekézéséről most inkább nem szólnék. Igaz a címlapos posztnál láttam előszőr ezt a blogot, és remélem most utoljára, nagyobb örömöt lelek a saját életemben, mint másokében :-)

hulyevel 2011.03.19. 18:05:23

@asd123321dsa:
Miért is lenne több személyeskedés az én válaszomban, mint a te kérdésedben? Ha úgy érzed igen, akkor megkövetlek. Emese és főképp Kacsáék sokkal több szenvedést okoztak az adott poszt megírójának, mintsem amit kálváriájuk, egyébként az érintettek beazonosítására nem alkalmas kiírásával, kvázi "vigaszdijként" megérhetnek.

Fogd fel úgy ezt a blogot, mint mondjuk az anonim alkoholista-családtagok gyülekezetét.

Ide azok írnak akik szenvednek a környezetükben élő, akár pszichiátriai esettől, akár orvosilag normális "hülyétől"

Frick László Emlékzenekar 2011.03.20. 03:06:45

A történet tökre átlagos, az embernek az a kényelmetlen érzése támad, ami a buszon fogja el, amikor egy régnemlátott és a múltbansemközeli ismerőse a metakommunikációs pancsi-macsi után a lecsó közepébe csap.. viszketős érzés, mi közöm van ehhez. Ha útálok valakiket politikailag, na és ezeknek, akiket útálnom kéne, néhány jólelhelyezett, álmellék mondatból kitűnően nekem nemmegfelelő oldaliak, akkor picit
öhmm úuuu
jobbanútálom őket. Pl a legjóoldalibb haladójakok ötéves korban is pelenkázzák a gyereket, a bugyiszerűen gumírozott XXXXXL méretet ezeknek a gyerekeknek gyártják, angoélbölcsi után kétnyelvitagozatos oviba járnak és a superbugyó hazáig is tartja az anyagott, az előszobában kilépnek belőle és odarúgják a cseléd elé (aki persze népidemokratikussan szinte házbarátnéja a nagyasszonak, pl rasztahaja van és mezítláb szeret járdalni a házban a lábfetisiszta nagyember örömére...

A Swift-féle betegségben, túlközelhajolván jóformán nincsen embertársunk, aki ne bűzlene valamitől, ne lennének a pórusaiban faggyúdugacsok (mitesszerek) mittomén...

Mindenesetre hasznos dolgozat, én a gyűjteményembe vettem a "folytak vóna el inkább a küér combájján a kőjjkeji!" -t. Régente a hasára vót az, amikor még a coitus interruptus dívott...

bohuš 2011.03.21. 09:17:57

Hát ez most nem jött be. Szerintem a túltupírozott barokkos leírás sokkal több tartalmat ígér, mint amennyit kapunk. Meg a szarkazmust megöli, ha kinéz mögüle a frusztráció, legalábbis számomra. (És minden bunkó cinizmusom ellenére sem tudnék szívből nevetni egy 3 és fél éves nyomorán, bár kétségtelenül rengeteg idegesítő akad köztük, de ők inkább a szüleik iránti dühöt váltanak ki belőlem, mint szívbéli vidámságot.)
Viszont én továbbra is várom cs.posztoló apukája történetének folytatását, ha van kívánságműsor :-). (Ő szerintem sokkal jobban ráérzett, hogy a története elég súlyos önmagában ahhoz, hogy ne akarja humoros stílussal turbózni.)

Behajtó70 2011.03.23. 11:59:06

@vészmadár (pica pica): "a 14. fogalmatlan hülye is beírja"

Ha meg nem rá tartozik, akkor miért ítéli el? Ha az apjának ez így jó, akkor mi f@szról szól a cikk? Arról, hogy a blogger szerint mások (itt: az apja) milyen hülyék?

Ki is a foglamatlan hülye?

kicsirigó!

Viaa 2011.04.04. 12:02:08

Tetszik az írás, tetszik a stílus, csak a szerzőt sajnálom, hogy van miről írnia.
süti beállítások módosítása