HTML

Hülyével együtt élni

Van ilyen sztorid? Írd meg: hulyevel(kukac)gmail.com

Friss topikok

A leghülyébb magyar közszereplőválasztás - eredményhirdetés

2011.03.11. 05:59 :: hulyevel

Alternatív Széchenyi-díjasaink

Háromezer körüli szavazat feldolgozását követően eredményt hirdetünk.

 

 

1./ Orbán Viktor - Alternatív Széchenyi-díj 2011- Arany fokozata

   37% ; 1107 szavazat

Gratulálunk a Miniszterelnök Úrnak. Szerintünk neki is hiányérzete lenne, ha nem az övé az első hely. Ugyan a kétharmad most nem jött össze, de minket így is meggyőzött.

 

2./ Gyurcsány Ferenc - Alternatív Széchenyi-díj 2011- Ezüst fokozata

   18% ;  534 szavazat

Gratulálunk az egykori Miniszterelnök Úrnak. Szépen csillog az ezüst, főleg így szabadlábon. Szerintünk számára is hiányérzetet okozna, ha nem ő lenne az egyedüli, aki a Bolondok Királyát, Viktort meg tudta szorítani. Sebeőköt és Fábryt koalíciós partnernek megnyerve pedig ő válna kormányképessé, micsoda szép új világ is lenne!


 

3./ Sebeők János - Alternatív Széchenyi-díj 2011- Bronz fokozata

   11% ;  311 szavazat

Gratulálunk a trash-televíziózás Szokrateszének. Szerintünk ő az igazi győztes, hiszen az első kettőt leginkább a politikai protest-szavazatok röpítették a csúcsra, de Török Gábor, kiváló bloggertársunk természetesen feltételezésünket kommentben, szakmai érvekkel akár meg is cáfolhatja. 

 

4. Fábry Sándor

10% ; 297szavazat

Gratulálunk a vendégeire oda nem figyelő, egyik legnagyobb posztpázmányi, választékos körmondatgyáros, "Ha ráérsz, kapd be a faszomat" Showman-Sanyának a kiváló, olimpiai pontszerző helyezésért.

5. Lengyel "Ádámkosztüm" Zoltán

6% ; 185 szavazat

Végre egy feketeöves, hamisítatlan elmebeteg a műmájer, megélhetési futóbolondok álságos tengerében. Gratulálunk az egykori képviselő úrnak. Reméljük jobban van és nem jut többé eszébe olyan botorság, mint az öngyi. Ahogy a négy nyelven beszélő, snájdig, egykori sportdiplomata mondaná, ha a zemberek zembereként nem védené  még attól a fránya deák preambulumtól is az ékes anyanyelvet: "Make nude, not suicide!"

6. Anettka

5% ; 154 szavazat

Kezétcsókolom-jónapot kívánok! Végre egy hölgy a félnótások punnyadt kanszagú, hímsovén, őrülten vidám barakkjában, már elnézést a képzavarért. Remélem nemsoká ismét képernyőn látjuk, hisz elvonásunk van. Vajon hol kamatoztatja a jövőben a tehetségét? BBC? Al Jazeera?

7. Havas Henrik

4%; 132 szavazat

Tanár Úr! Szép hely ez a hetedik, ne tessék csüggedni. Nekünk Ön a kedvenc pökhendi mániás depressziósunk, de gondolom ezzel Molnár "Nagy Ő" Anikó és Kelemen Annácska is így lehet, rólunk viszont még könyvet se kell írnia!

8. Egely "Lehet Más a Fizika" György

4%;115 szavazat

Lehet, hogy már az LMP is szánja bánja, hogy kivetette sorai közül okleveleles Gyurcsok Józsefünket, igaz a 4% még csak a parlamenti küszöbhöz sem elég, de ne csüggedjen, lesz még búza-lágy kenyér, sok-sok parafenomén!

9. Uhrin Benedek

3%;75 szavazat

Korosodó autodidakta könnyűzenei futóbolondunk renoméja kissé ugyan megkopott, a sok-sok ifjútitán hülye  némileg háttérbe szorította, de ne aggódjon Benő bá', eljő még a hülyeség retrója!

 

10. Benkő Dániel - Alternatív Széchenyi-díj 2011 -  Közönség jelölt

   1%  39 szavazat*

(a "Más, kommentben kérjük beírni" katergóriában ugyan nem mindenki őt jelölte, de a túlnyomó többség igen.)

Gratulálunk a feleségvadász faszlantművésznek, a fingpertu keresztapjának a rengeteg aktív támogatóhoz! Mintha csak ráöntötték volna a kényszerzubbonyt!

Remélem mindenki elégedett a választási eredményekkel, mi már most izgatottan várjuk a 2012-es szavazást! (A szavazást formailag nem zárjuk le, de a későbbi szavazatok már versenyen kívüliek.)

 

Kedves Olvasó!

Öntsd ki a szíved, amíg nem késő! Az ásó-kapa-nagyharang eljövetelekor te már nem panaszkodhatsz! Nem csak a saját, hanem ismerősöd történetét is elküldheted.

Sztorikat a hulyevel(kukac)gmail.com e-mail címen fogadunk.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyevel.blog.hu/api/trackback/id/tr192721608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

belepofazok 2011.03.18. 21:31:49

Nolám... Viktor van beállítva a főhülyének, mégsem lett index címlap a bejegyzés, pedig az indexen ilyenre szokott járni egy szép hely a címlapon...

Komment sincs...

hulyevel 2011.03.19. 12:43:22

@belepofazok:
A szavazók hozták ki, persze ebben benne van a mindenkori protest. Mint a posztban is leírtam, a valódi győztes szerintem a 3-dik Sebeők, illetve a közönség-jelölt Benkő.
süti beállítások módosítása