HTML

Hülyével együtt élni

Van ilyen sztorid? Írd meg: hulyevel(kukac)gmail.com

Friss topikok

Vegyesfelvágott hülyékből

2011.07.29. 07:00 :: hulyevel

Névtelenséget kérő olvasónk küldte az alábbi válogatást:

Sziasztok!

Nekem hosszabb történetem nincs, de szösszenetekkel tudok szolgálni. Lesz közte olyan, mely hihetetlen, de tényleg igaz.

1)

Születésnapi bulit szervezett egy gyerek a családi házukban (általános iskolás), az egyik meghívott gyerek szülei azért nem engedték el a lányukat, mert lejtős volt a telek és legurulhatott volna a csemetéjük a domboldalon.

2)

Rokonságomban (nem vérszerinti, de rokon) az agyalapi zseni azért nem épített a hétvégi házára ablakot, mert az „támadási felület”. (Egyébként eszméletlen gonosz, rosszindulatú ember, ha így nézzük, még az sem kizárt, hogy tényleg kiverte a biztosítékot egy csomó embernél  és csak a bosszú kedvéért betörtek volna hozzá.)

3)

Anyósom kertrészéből (társasház) a szomszéd öregasszony kilopta a virágot és nyolc méterrel arrébb beültette a saját kertjébe.

4)

Ismerősömnek a saját állítása szerint olyan egyterűje van (amúgy felnőtt ember), amiben a műszerfalon megnyom egy gombot és 70 lóerővel erősebb lesz az autó. Nem tudsz neki olyan útvonalat mondani, amire ő nem tromfol, hogy van gyorsabb és rövidebb és ő mindenkinél hamarabb ne érne oda.

5)

A már említett agyalapi zseni, azért nem megy sehova március 15-én és október 23.-án, mert akkor várható fegyveres összetűzés!

6)

Edzésen a gyerekek elég rebellis módon viselkedtek, ezért a vezetőedző azt mondta (jogosan), hogy a következő edzésre mindenki hozzon egy Túró Rudit a megsértett edzőnek. Erre az egyik szülő eszméletlen patáliát csapott, hogy: Mire föl hozzon az ő gyereke egy idegen embernek Túró Rudit…

7)

Ismerősömék építkeztek és a haverom anyja (dehogy sz@revő) kikalkulálta, hogy nem kell annyi tetőcserép, mint amennyit kiszámoltak az ácsok és határozottan kijelentette, hogy csak ennyi  cserép kell és punktum! Ellenkeztek a melósok, de nem volt mit tenni felrakták a gazdasszony által kiporciózott cserepet. A legelső vihar után gondolhatjátok mi volt.

8)

2009-ben(!!!) felháborodva mondta egy ismerősöm, hogy eszméletlenül elege van Orbán eddigi 7 éves kormányzásából.

 

9)

Ismerősöm haldoklott, rákos volt szegény, az Isten nyugosztalja és a saját anyja nem ment be hozzá, (hanem kapált a kertben) és azt mondta, hogy minek menjen be, nem engedik be látogatási időn kívül.

10)

A macskánk nem bírta a lakást és átkerült anyósomékhoz társasházba, ahol kert is van, tehát a macskának egy paradicsom. A szomszéd nem bírta sokáig és kijelentette, hogy az egyszálbelű macskánk letapossa a rózsáit(!!!) tulipánjait és az egész veteményesét.

10+1) Pedagógus-különdíjas!

Egyik volt általános iskolai tanárom azt mondta, hogy azért nem épülnek felhőkarcolók hazánkban, mert a Föld nem bírná el azt a temérdek súlyt.

Kedves Olvasó!

Öntsd ki a szíved, amíg nem késő! Az ásó-kapa-nagyharang eljövetelekor te már nem panaszkodhatsz! Nem csak a saját, hanem ismerősöd történetét is elküldheted.

Sztorikat a hulyevel(kukac)gmail.com e-mail címen fogadunk.

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyevel.blog.hu/api/trackback/id/tr853081583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a fabritius 2011.07.29. 12:02:25

azért a 4. pontnál elméletileg lehetséges, hogy az ismerősöd nitróhajtást építtetett a kocsijába
süti beállítások módosítása