HTML

Hülyével együtt élni

Van ilyen sztorid? Írd meg: hulyevel(kukac)gmail.com

Friss topikok

Top 3 nőverőnk; Szavazz!

2011.04.15. 07:20 :: hulyevel

Kedves Olvasóink!

Megszavazhatjátok, hogy a három (állítólagos) nőverő közül melyiküket illeti a Nemzet Nőverőjének cseppet sem dicsőséges címe:

 

a.) Meggyes Tamás

politikus, Esztergom volt polgármestere

Én?

„Elmondása szerint ma reggel ismert személy megverte. Eszméletét elveszítette. Hányt, jelenleg feje fáj [...] Tarkótájékon csecsemőtenyérnyi területen kitépték a haját [...] Agyrázkódódás [...] A szemhéj és a szemkörüli terület zúzódása”. A részletek egy 1999. április 20-i, orvosi látleletből származnak. A sérült Meggyes Tamás akkori barátnője, későbbi felesége, akitől időközben elvált.”

„2004-ben volt egy eset, amikor egykori felesége egy veszekedés miatt kizárta Meggyest a lakásból. Amikor Meggyes látta, hogy felesége kizárta a lakásból - saját elmondása szerint - elment a helyi Tescóba és vett egy pajszert. Ezzel felfeszítette közös lakásuk ajtaját, majd – a hölgy állítása szerint - bántalmazta. Meggyes az interjú megjelenése után az önkormányzati lapban közölt cikkben elismerte, hogy késő este, miután felesége kizárta, vásárolt egy pajszert, amivel a lehető leghalkabban felfeszítette az ajtót. Azt viszont tagadta, hogy bántotta volna az asszonyt.”

Forrás: Origo

b.) ifj. Knézy Jenő

sportriporter

Én?

A volt feleség azt mondta: Knézy Jenő megverte és megrugdosta őt, eltörte az állkapcsát.

Forrás: Szegedkurir

 

c.) Damu Roland

színész

Én?

„Damu barátnője kórházba került. A gyanú szerint a színész megerőszakolta és összeverte volt párját.

Forrás: Blikk

Minden nemkedves nőverőnek átadjuk a lenti hölgy üzenetét:

Most pedig szavazz, ki a Nemzet Nőverője?*

*Amennyiben a három jelölt közül egy vagy több soha az életben nem ütött meg nőt, megkövetjük, és utólagos hozzájárulását kérjük ahhoz, hogy részt vehet szerény, a nőket sújtó  családon belüli erőszak elleni kampányunkban.

Kedves Olvasó!

Öntsd ki a szíved, amíg nem késő! Az ásó-kapa-nagyharang eljövetelekor te már nem panaszkodhatsz! Nem csak a saját, hanem ismerősöd történetét is elküldheted.

Sztorikat a hulyevel(kukac)gmail.com e-mail címen fogadunk

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyevel.blog.hu/api/trackback/id/tr562826326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Styxx 2011.04.15. 09:58:23

Damu mindent visz, de nehéz választani e három "igazi" férfi között. Isten nem ver bottal. A sors iróniája, hogy a nőverő Meggyest az önkormányzati választásokon végül egy nő verte meg.

Disznó Úr 2011.04.16. 10:18:39

Minden ilyen eset vérlázító, ám tegyük hozzá, hogy azokban az esetekben, ahol válás, gyermekelhelyezés van folyamatban, a pozíció megerősítése érdekében mindennapos dolog a férjet ezzel vádolni (hamisan). Ekkor ugyanis büntetőeljárás indul és a gyermekelhelyezési perben ez komoly előnyt jelent a másik félnek, pláne ha el is ítélik aput. Ehhez egyébként semmi más nem kell, mint egy látlelet. Pont.

Husi_Laci · http://www.youtube.com/watch?v=v7r0lyi1aUc 2011.04.16. 14:57:37

@Disznó Úr: általánosságban igaz lehet de konkrét esetekben lényegtelen. ezek ember alatti lények. férfit egyik sem mer ütni (kivétel ha idős férfi)
süti beállítások módosítása